Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Kategori: Bryllup
Brudekjoledesigneren

Hvad er det, der igen og igen, år efter år, inspirerer brudekjoledesigneren til nye kollektioner?

Man fornemmer med denne brokade kjole med det lille fine slæb bagtil, hvorledes Eva-Dorthe Rantzau finder inspiration blandt de royale bryllupper...

Brudekjoledesigneren
"En brudekjoleskaber skal leve op til tårnhøje forventninger", fortæller Eva-Dorthe Rantzau some er chefdesigner for den danske virksomhed Lilly som i mere end 60 år har designet og kreeret brudekjoler til forventningsfulde brude.

”De fleste brude drømmer et helt liv om deres brudekjole og det er en ære for mig at sætte „nål og tråd“ på disse drømmekjoler.”

En succesfuld kollektion kræver en kreativ energi, sans for de nyeste trends og en evne til at oversætte modens flygtige impulser til de store rober. Dertil kræves en stor solid erfaring med skrædder håndværket, for kjolerne skal ikke kun se perfekte ud – de skal også sidde perfekt.

"I begyndelsen vælges de rette stoffer og materialer, fra disse flyder inspirationen til de nye rober. Når jeg står med stoffet i hænderne begynder ideerne straks at pible frem for mit indre øje", fortæller Eva-Dorthe om sin kreativitet. Aktuelle stemninger og trends, som royale bryllupper har også stor indflydelse på de nye kreationer.

Men den største inspiration finder Eva-Dorthe Rantzau blandt de kommende brude.
"I vores butikker har jeg en direkte mulighed for under cover at følge med i hvad det er de kommende brude ønsker sig, hvad kan de særlig godt lide og hvilke ønsker bliver efterspurgt igen og igen."

Det store udvalg af tilbehør er ligeledes et vigtigt element i konceptet og succesen bag virksomheden. Sko, tasker, slør og hårpynt alt er sirligt afstemt i materialevalg, farver og linier, broderier og applikationer og kan kombineres på tværs af hele den store kollektion.

Bryllup
Fnug Wedding Collection 15

Nu præsenterer danske Fnug en fin kollektion lakfarver til bruden.

Læs mere
Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Bryllup
Yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint

Det er ikke så svært, selv at sætte håret op. Væbnet med en god kam, hårspray og en bunke hårnåle, som matcher din hårfarve samt en god portion tålmodighed, er du allerede godt i gang.

Læs mere
Bryllup
Om brudesløret

Hvorfor brudeslør?

Læs mere
Bryllup
Bryllupsgæstens beklædning

Hvis man i forbindelse med et bryllup skal deltage i både kirken, receptionen og senere festen, bør man da skifte tøj undervejs?

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Bryllup
Den vildeste luksus

Bryllupsrejsen er for mange nye ægtepar brylluppets grand finale. Her bringer vi her seks bud på nogle af verdens mest romantiske og luksuriøse destinationer og hoteller - alt fra strandidyl på Bahamas til storbyromantik i Hong Kong.

Læs mere
Bryllup
Bryllup i Thailand

Et eksotisk bryllup i Thailand lokker ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Gæstebog

Gæstebog

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Er du pakket og klar til bryllupsrejsen?

Guide: Bryllupsgaver

Guide: Bryllupsgaver

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Nye Bøger
^