Tommy Hilfiger
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Bryllup
Brudekjoledesigneren

Hvad er det, der igen og igen, år efter år, inspirerer brudekjoledesigneren til nye kollektioner?

Man fornemmer med denne brokade kjole med det lille fine slæb bagtil, hvorledes Eva-Dorthe Rantzau finder inspiration blandt de royale bryllupper...

Brudekjoledesigneren
"En brudekjoleskaber skal leve op til tårnhøje forventninger", fortæller Eva-Dorthe Rantzau some er chefdesigner for den danske virksomhed Lilly som i mere end 60 år har designet og kreeret brudekjoler til forventningsfulde brude.

”De fleste brude drømmer et helt liv om deres brudekjole og det er en ære for mig at sætte „nål og tråd“ på disse drømmekjoler.”

En succesfuld kollektion kræver en kreativ energi, sans for de nyeste trends og en evne til at oversætte modens flygtige impulser til de store rober. Dertil kræves en stor solid erfaring med skrædder håndværket, for kjolerne skal ikke kun se perfekte ud – de skal også sidde perfekt.

"I begyndelsen vælges de rette stoffer og materialer, fra disse flyder inspirationen til de nye rober. Når jeg står med stoffet i hænderne begynder ideerne straks at pible frem for mit indre øje", fortæller Eva-Dorthe om sin kreativitet. Aktuelle stemninger og trends, som royale bryllupper har også stor indflydelse på de nye kreationer.

Men den største inspiration finder Eva-Dorthe Rantzau blandt de kommende brude.
"I vores butikker har jeg en direkte mulighed for under cover at følge med i hvad det er de kommende brude ønsker sig, hvad kan de særlig godt lide og hvilke ønsker bliver efterspurgt igen og igen."

Det store udvalg af tilbehør er ligeledes et vigtigt element i konceptet og succesen bag virksomheden. Sko, tasker, slør og hårpynt alt er sirligt afstemt i materialevalg, farver og linier, broderier og applikationer og kan kombineres på tværs af hele den store kollektion.

Bryllup
Brudens hår & frisure

Opsat hår er yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint. Med håret oppe, blottes nakke og hals, og kan på en gang synes både uskyldigt og forførende. Opsat hår understreger en rank holdning, en køn profil, en smuk kjoleudskæring eller det smukke halssmykke.

Læs mere
Bryllup
Essie Bridal 2015 - Classics

 

Fra en af verdens absolut førende neglelakproducenter kommer Essie´s med den fineste kollektion af lakker til bruden. Det er superromantiske, sarte nuancer i en lakkvalitet, som holder. 

 

 

 

 

 

 

Læs mere
Bryllup
Brudemakeup

Den kommende brud bruger som regel meget tid på at finde den rette kjole. Kjolen skal gerne fremhæve hendes figurmæssige fortrin, gerne kamuflere deller og topmave - og så må den også gerne være med til at understrege hendes personlighed. Til gengæld bliver der ofte først tænkt på brudens makeup i...

Læs mere
Bryllup
Bryllupsinvitationer

Indbydelserne skal sendes ud i god tid, hvilket ifølge god kutyme vil sige tre til seks uger, før brylluppet. Men send dem gerne så hurtigt som muligt, så alle de inviterede kan reservere dagen i god tid.

Læs mere
Bryllup
Elefteria brudekjoler

Det er ikke tilfældigt at Annia Elefteria beskæftiger dig med brudekjoler og selskabstøj. Annia Elefteria er nemlig født ind i en dansk-græsk familie med speciale i brudekjoler.

Læs mere
Bryllup
Om brudesko

Når først brudekjolen er valgt, er det blevet tid til at finde skoen, der matcher.

Læs mere
Bryllup
Bruden

Bruden er smuk - uanset hvilken kjole hun vælger!

Læs mere
Bryllup
Bryllupsmakeup

At planlægge et bryllup - og alt hvad der dertil hører, kan godt gå hen og blive en småstressende affære og give søvnløse nætter.

Læs mere
Bryllup
Brudebuketten

Buketten er ifølge gamle traditioner gommens ansvar. Alligevel vælger mange vordende brude at lade diskrete forslag falde i ny og næ - i øvrigt en teknik, der også giver gode resultater senere i ægteskabet.

Læs mere
Bryllup
Bryllupsfesten skal være unik

Ønsket om at skille sig ud fra mængden og dermed skabe sit eget unikke og personlige bryllup er udbredt blandt tidens brudepar.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Øreringe til bruden

Øreringe til bruden

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Sådan spares penge på bryllupsfesten

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Nye Bøger
^