Lysholdere til juledekorationer<BR>og adventskrans
Julekrans
Gaveæske delikatesser
Akvarel i drømmende farver
Kategori: Bryllup
Brudekjoledesigneren

Hvad er det, der igen og igen, år efter år, inspirerer brudekjoledesigneren til nye kollektioner?

Man fornemmer med denne brokade kjole med det lille fine slæb bagtil, hvorledes Eva-Dorthe Rantzau finder inspiration blandt de royale bryllupper...

Brudekjoledesigneren
"En brudekjoleskaber skal leve op til tårnhøje forventninger", fortæller Eva-Dorthe Rantzau some er chefdesigner for den danske virksomhed Lilly som i mere end 60 år har designet og kreeret brudekjoler til forventningsfulde brude.

”De fleste brude drømmer et helt liv om deres brudekjole og det er en ære for mig at sætte „nål og tråd“ på disse drømmekjoler.”

En succesfuld kollektion kræver en kreativ energi, sans for de nyeste trends og en evne til at oversætte modens flygtige impulser til de store rober. Dertil kræves en stor solid erfaring med skrædder håndværket, for kjolerne skal ikke kun se perfekte ud – de skal også sidde perfekt.

"I begyndelsen vælges de rette stoffer og materialer, fra disse flyder inspirationen til de nye rober. Når jeg står med stoffet i hænderne begynder ideerne straks at pible frem for mit indre øje", fortæller Eva-Dorthe om sin kreativitet. Aktuelle stemninger og trends, som royale bryllupper har også stor indflydelse på de nye kreationer.

Men den største inspiration finder Eva-Dorthe Rantzau blandt de kommende brude.
"I vores butikker har jeg en direkte mulighed for under cover at følge med i hvad det er de kommende brude ønsker sig, hvad kan de særlig godt lide og hvilke ønsker bliver efterspurgt igen og igen."

Det store udvalg af tilbehør er ligeledes et vigtigt element i konceptet og succesen bag virksomheden. Sko, tasker, slør og hårpynt alt er sirligt afstemt i materialevalg, farver og linier, broderier og applikationer og kan kombineres på tværs af hele den store kollektion.

Bryllup
Blomsternes betydning

Med det store udvalg af smukke blomster og buketter, kan det være svært at vælge den helt rigtige til lejligheden. Men måske kan man lade sig inspirere af gamle traditioner, for ifølge Else Marie Kofod, traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling, så tillagde man tidligere de enkelte blomsterarter...

Læs mere
Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lykken er ...

Lykken er ...

Vielsesringe - allianceringe

Vielsesringe - allianceringe

Guide til at vælge de smukkeste<BR> brudepigekjoler med dine brudepiger

Guide til at vælge de smukkeste
brudepigekjoler med dine brudepiger

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Bryllupskort - dobbeltkort af Kirstine Falk

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
^