Børnelænestol Riviera Maison
Legekøkken i træ
Katteskåle fra Yamazaki
Sig varmt tak for det forgangne år
Kategorier: Bryllup  -  Bruden
Blomsternes betydning

Skal du vælge blomster til din brudebuket, eller vil du forære din Valentine blomster, som traditionelt har en særlig betydning, så kig med her.

I bogen "Skik og Brug" skriver traditionsforsker ved Dansk Folkemindesamling Else Marie Kofod om vor tids traditioner, bryllup, bryllupsdage, fødselsdage og mærkedage. Bogen giver også den historiske baggrund for vore dages skikke - og fortæller om overtro i forbindelse med traditionerne. Her skriver forfatteren blandt andet, hvordan forskellige blomster-sorter traditionelt set, har en særlige betydning. Vidste du at:

• Alperose - "Jeg vil gøre alt for dig"
• Franske Anemoner - "Jeg tænker på dig dag og nat"
• Bellis - "Du henrykker mig med din ynde"
• Bregne - "Du holder mig for nar"
• Primula - "Bered dig på et liv i nøjsomhed"
• Engblomme - "Du er mit livs midtpunkt"
• Forglemmigej - "Lad mit billede evigt bo i dit hjerte"
• Jordbær - "Du er uimodståelig"
• Klokkeblomst - "Jeg lader mig lokke i Amors garn"
• Lilje - "Din rene skønhed betager mig"
• Lyng - "Din lykke bringer mig glæde"
• Myrte - "Vor huslige lykke vil være fuldkommen"
• Pinselilje "Dine kys er som pile"
• Hvid rose - "Min kærlighed til dig er ren glæde"
• Lyserød rose - "Vores kærlighed er evig ung"
• Mørkerød rose - "Jeg vil elske dig evigt"
• Stokrose - "Du for løsagtig"
• Syren - "Kom snart igen"
• Valmue - "Du er for sart og hovmodig"
• Viol - "Jeg er dig ikke værdig"

Bryllup
Ekslusivt brudeundertøj

Fra lingerimærkerne Wacoal Hunkemöller, Chantelle og Marie Jo, kommer yndigt lingeri til den store dag.

Læs mere
Bryllup
Det stemningsfulde efterårsbryllup

Efteråret danner den perfekte ramme om det superromantiske bryllup. Med naturens gyldne farver som kulisse og sæsonens grøntsager på menuen, er der lagt op til et stemningsfuldt og højtideligt arrangement.

Læs mere
Bryllup
Tjekliste til bryllups-planlægning

Et bryllup kræver som regel mere planlægning, end man forventer. Det kræver en god og gennemarbejdet huskeliste, at få overblik over arrangementets omfang og opgaver.

Læs mere
Bryllup
Når I vil giftes

Noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt – og også noget digitalt! Når du skal giftes, skal du huske at have styr på det digitale papirarbejde inden vielsen. Og det er ikke kun ægteskabserklæringen, der er digital. Nybagte forældre skal også klare navngivningen og udfylde omsorgs- og...

Læs mere
Bryllup
Kvindepar bliver oftere gift i kirken end mandepar

Knap tre ud af fire par af samme køn blev i 2018 gift borgerligt, men antallet af kirkelige vielser er stigende. I alle år har relativt flere kvindepar end mandepar valgt det kirkelige ritual, mens mændene i højere grad har holdt sig til den borgerlige vielse. Det skriver Danmarks Statistik på...

Læs mere
Bryllup
Brudekjoler

Foråret og sommerens bryllupper planlægges i øjeblikket. De store bryllupsmesser er årstiden store tilløbsstykke og brudeforretningerne viser deres ny, overdådige kjolekollektioner frem. Tager man blot et lille kig på udvalget, får man hurtigt fornemmelsen af det dilemma som enhver vordende brud må...

Læs mere
Bryllup
De mest populære bryllupssange

Sommeren har meldt sin ankomst, og bryllupssæsonen er skudt i gang. Spotify afslører hvilke sange, der hitter til bryllupsfesten.

Læs mere
Bryllup
Få festen sikkert i hus

Grimme huller i dugen og møgbeskidte stole var, hvad et brudepar stod med, da udlejeren havde sat det af før bryllupsfesten. Klag til virksomheden med det samme, hvis du er utilfreds, lyder rådet fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs mere
Bryllup
Hurra for håndtasken

For mange kvinder er håndtasken en vigtig accessorrie, men i bryllupssammenhæng er håndtasken lidt af en overset detalje - mærkeligt nok ...

Læs mere
Bryllup
Brudens hår & frisure

Opsat hår er yndefuldt, romantisk - og ultrafeminint. Med håret oppe, blottes nakke og hals, og kan på en gang synes både uskyldigt og forførende. Opsat hår understreger en rank holdning, en køn profil, en smuk kjoleudskæring eller det smukke halssmykke.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bryllupskort

Bryllupskort

Vielsesringe

Vielsesringe

Øreringe til bruden

Øreringe til bruden

Inspiration til det perfekte bryllup

Inspiration til det perfekte bryllup

Nye Bøger
Alt det, du skal vide, for at få et vellykket bryllup

Bryllupsbogen er blevet til på opfordring af Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest.

Læs mere
Så tilspørger jeg dig - en bryllupsbog

Med bogen samler Niels Birger Wamberg mere end hundrede tekster og citater - fra folkeviserne til i dag - der alle omhandler brylluppet, altså hverken forelskelsen, forlovelsen eller ægteskabet, men selve formælingen. Henved 800 års litteratur præsenteres i denne ukronologiske samling af romantiske,...

Læs mere
Bryllupsguide

Det er helt naturligt, at forventningerne er store, når det drejer sig om den store bryllupsfest. Planlægningen af det perfekte bryllup kan imidlertid være en både forvirrende, frustrerende og ind i mellem uoverskuelig opgave, fordi der er så mange ting at holde styr på.

"Planlægningen af et...

Læs mere
Bryllup - fra frieri til fest

Den ultimative hjælp til planlægningen af den store dag. Takt- og toneekspert, Bill Holmberg, guider dig - se video >>

Læs mere
^