Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Wassermaxx

Drop flaskevand og skån miljøet. Tilsæt i stedet bobler og smag til det gode, danske drikkevand og nyd sund fornuft ...

Drop flaskevand og skån miljøet. Tilsæt i stedet bobler og smag til det gode, danske drikkevand og nyd et glas sund fornuft ...


Skån miljøet - Drik postevand
Det er et faktum, at vand på flaske er en belastning for miljøet. Det er også et faktum, at det danske drikkevand smager godt og kvalitetsmæssigt er i verdensklasse. Så hvorfor ikke drikke det og selv pifte det op med bobler og smag?

Hvert år køber danskerne 139 mio. liter flaskevand. En trend, der er tiltagende. Men håndteringen af de mange flasker koster miljøet dyrt. Produktionen af flaskevand kræver 1.500 gange så meget energi i forhold til vand fra hanen, og den ofte lange transport af flaskerne slipper store mængder CO2 ud i luften. Så selvom det er positivt, at danskerne drikker meget vand, er der flere gode grunde til at vælge det danske hanevand frem for flaskevand. Og der er et hav af muligheder for at forny oplevelsen med brus og skønne smagsvarianter.

Gourmetkok anbefaler postevand med bobler
Med danskvandsmaskinen WasserMaxx, kan du tilføje vandet en behagelig, prikkende fornemmelse på tungen. Gourmetkok og ejer af restaurant MITT i København, Jesper Witt Paustian, har brugt danskvandsmaskinen til at skabe tre sunde og inspirerende drikke, der alle har det gode danske postevand som hovedingrediens. Hvad enten du er til det syrlige, søde eller forfriskende har du her mulighed for at lege med smagsindtrykkene.

Fordelene ved postevand er mange. Udover at skåne miljøet, slipper du samtidig for besværet med at slæbe tunge flasker hjem, du sparer penge (flaskevand koster op til 500 gange så meget som postevand), du skal ikke opbevare eller returnere flasker, og postevandet er lige ved hånden hjemme i dit køkken. Det er nemt og bekvemt, og ikke mindst er det danske postevand af høj kvalitet. Der er hverken miljømæssigt eller sundhedsmæssigt nogen grund til at købe flaskevand. Og med få midler kan postevandet blive et forfriskende alternativ til ekstra selvforkælelse.

Syrlig kraftfuld med grape og merian
Saften af 2 Grapefrugter
6 gram merian – fint hakket
4 gram sorte peberkorn – hele
1 liter vand
50 gram sukker

Mild og sød med mango og passion
300 gr. mango – uden skal og skåret i små tern
8 stk. passionsfrugter – kun saften og kernerne
1 liter vand
40 gram tørrede hybenskaller
50 gram sukker

Forfriskende med jernurt og galangarod
4 gram jernurt
20 gram galangarod – revet
50 gram sukker
1 liter vand
20 gram peberrod – revet

Fremgangsmåde for alle tre drikke...
Bland alle ingredienserne i en gryde og lad dem koge i 15 minutter. Sigt væden gennem en spidssigte og kog den yderligere ind, så den reduceres til ca. 1 dl. Hæld siruppen i en lille skål og sæt den på køl. Når siruppen er afkølet er du klar til at lave dine egne skønne læskedrikke.

Fyld WasserMaxx flasken op med vand til max. stregen på flasken og lav en almindelig danskvand Kom lidt af siruppen i, indtil du har nået den ønskede smag. Vores anbefaling er, at man hælder lidt sirup i et glas og derefter fylder op med danskvand. På den måde bevares mest af brusen.

Nærmeste forhandler oplyses på 32 83 66 00

Kilde: Bryggeriforeningen og DR Nyhederne

Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Rundt stuebord

Rundt stuebord

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Bænk Muubs

Bænk Muubs

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^