The autumn mix

The autumn mix 

Weekenden byder på ægte efterårsvejr, der inviterer til hygge inden døre. Så efter en tur i efterårsskoven, et besøg på efterårets store bogmesse - eller måske julens første julemarked, er det rart at komme hjem og slumre lidt i sofaen. Her bringer vi en stribe skønne tips fra annoncørerne.

Den smukke jakke med det elegante etniske mønster, er fra Lollys Laundry. Den er ikke kun komfortabel, men samtidig så alsidig, at den kan matches med alt i gardaroben. De lune hjemmestøvler i  merino uld har skridsikker gummisål. De fås både i grå og rå-hvid – og kan vaskes.

Sæt sterainlys i messignstagerne, og læg lidt gran fra skoven på den fine egetræsbakke fra The Oak Men, som du finder hos BOXdeLUX.dk – eller skab stemning med House Doctors LED bloklys fra KAiKU.dk, hvis du foretrækker stemningslys, der ikke soder.

Til en hyggestund i sofaen hører en god, varm kop te. Varm et par boller eller æbleskiver i ovnen og nyd dem med Nicolas Vahe marmelade med figen fra KAiKU.dk Anret lækkerierne på en lille bakke, som fx House Doctors fine bakke i messing fra KAiKU.dk.

Kryb i sofaen med en god krimi eller seneste nummer Kinfolk New Mags fra KAiKU.dk – og en lun og blød plaid, som her fra Ferm Living hos KAiKU.dk – eller dyne.

Bolig & Design
House Doctor SS20 - Nordisk enkelthed, ro og harmoni 

Med seneste kollektion præsenterer House Doctor deres bud på den kommende sæsons indretningstrends og -tendenser. Her er stribevis af skønne produktnyheder og masser af forår- og sommerinspiration til indretning af lejlighed og hus såvel som uderum, haven, altanen og terrassen.

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville SS20 - Et touch af boheme 

Okker, fuchsia, mauve, orange og blomme. Blommingvilles kollektion for foråret og sommeren 2020 byder på masser af nyt og stemningsfuldt boligtilbehør i de skønneste farver.

Læs mere
Bolig & Design
Ib Laursen SS20 - Sommerromantik 

Med Ib Laursens kollektion for foråret og sommeren 2020, præsenteres et smukt og inspirerende udvalg af stemningsfuldt og dekorativt boligtilbehør. Her er nye smukke lanterner, lysfade og bakker, spejle, kurve, vaser, potter og krukker og skønne tekstiler, puder og plaider i lyse pasteller i bomuld…

Læs mere
Bolig & Design
Vasketøjskurve 

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion 

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk boligstil: Indret med træ 

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde,…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor AW18: Skab rum til hyggelige stunder  

Efter en lang sommer venter et travlt efterår, og her kan man hurtigt komme til at sætte stor pris på de små, fredelige stunder hjemme. Med efterårets kollektion fra House Doctor er der fokus på indretning, der understøtter en afslappet stemning og inviterer til hyggeligt samvær og adspredelse.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Elementer af røde nuancer 

Med blot nogle enkelte elementer i tidens varme orange og røde nuancer, kan den enkle, nordiske stil få et touch af ekstravagance. Boligdesignerne matcher bløde tekstiler i bomuld og velour, stentøj, keramik, glas og vægdekorationer i smukke rødbrune nuancer, tilføjer elementer af blomme- og…

Læs mere
Bolig & Design
Sommer hos Nordal  

For sommeren 2018 byder Nordals på en kollektion, der rummer stribevis af nyt og spændende til den smukke, afstressede bohemestil. Med Nordals tradition og øje for at tilføje lidt af Østens spirituelle stemning til den nordiske indretning, byder kollektionen på nye, skønne tekstiler, tæpper, puder…

Læs mere
Forår
Så skal der shines op! Vægmaling 2018 

Når sommersolen skinner ubarmhjertigt ind ad vinduerne, er der ting man pludselig lægger mærke til. For eksempel at de malede vægge, efter en lang, mørk vinter, er blevet matte i farven og mistet deres glans.
Selvom de færreste af os jubler ved tanken om at skulle trække i malertøjet på en…

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^