Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
Ibu Jewels
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet
annonce

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af krydderier og gryn samt idéer til opbevaring af fx morgenmadsprodukterne, grøntsagerne, de små kaffekapsler, brødet og vinsamlingen, så kig med her, hvor vi har fundet geniale opbevaringsløsninger, ophæng, små hylder, stativer, spande og kurve, der kan være lige dét, der gør dit køkken skønt og overskueligt at arbejde i.

Udvalget byder på en lang række lækre, gennemtænkte design fra anerkendte brands som japanske Yamazaki, hollandske Rivièra Maison, franske Derrière la Porte og amerikanske InterDesign samt danske kvalitetsbrands som OYOY Living, House Doctor, Nova Solo, Själsö Nordic, Træfolk, Pargaard og Nordal.

 


Rullevogn fra Yamazaki, der kan bruges i mellemrummet mellem bord og væg, køleskab og væg - eller for enden af køkkenøen.
Hos BOXdeLUX.dk

Smart og praktisk dobbeltknage fra Yamazaki til at sætte på skabslågen. Perfekt i køkkenet til fx viskestykker, karklude og grydelapper – eller, som her, til at holde indkøbsposen, så man har frie hænder til at få sat tingene på plads.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk 5-armet knage fra Rivièra Maison til forklæder, viskestykker, karklude og grydelapper.
Hos Rosen-Lund.dk

Dekorative og praktiske metaldåser og -æsker til køkkenet fra franske Derrière la Porte.
Hos BOXdeLUX.dk.dk

Stabler man sine gryder for at spare plads, så ender man med, at adskillige grydelåg ikke har deres egen plads. Med Yamazakis super praktiske stativ til grydelåg, er det slut med rod i grydeskuffen.
Hos BOXdeLUX.dk

Helt uundværlig opbevaring fra Interdesign. Robuste plastkasser til køkken- og køleskab i alle størrelser, der bidrager til orden og overblik. Til opbevaring af frugt og grønt, flasker, glas, dåser, æg, ost og smør.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk hylde i træ fra Ferm Living. Med ’Wooden Multi Shelf’ kan køkkenredskaber, krydderier, glas, grydelapper, viskestykker, nips og småting få deres plads i køkkenet.
Hos KAiKU.dk

Fra den danske designvirksomhed, The Oak Men, kommer 'Rollin' køkkenrulleholder. Den er fremstillet i egetræ og stål, og er super dekorativ og smuk at have stående fremme.
Hos KAiKU.dk

Køn zinkspand med fire separate rum fra Humdakin til opbevaring af fx rengøringsmidler, børster og klude.
Hos KAiKU.dk

Flot og praktisk løsning til køkkenvasken, hvor skuresvamp, opvaskebørste og karklud kan hænge og dryppe af. Det lille stativ fra Yamazaki sættes nemt op på indersiden af køkkenvasken med en lille sugekop
Hos BOXdeLUX.dk

Smukke trækasser fra Villa Collection til opbevaring af fx løg og kartofler, kogebøger eller potter med krydderurter.
Hos BOXdeLUX.dk

Stabelbare stativer fra Yamazaki med 3 store eller 4 mindre beholdere til mel, gryn, ris og sukker mv. På toppen er der en bakke, hvor man kan fx kan have krydderiglas stående.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot køkkenstang med kroge fra Ferm Living til køkkenredskaber, grydelapper og viskestykker.
Hos KAiKU.dk

Få ekstra hylde plads i køkkenet med stålhylder fra Nordal. På hylden er der fx plads til krydderiglas og friske krydderurter, og på hyldestangen under hylden, er der plads til at hænge viskestykkerne.
Hos AmazingLiving.dk

De populære foldekasser fra Aykasa fås i flere størrelser og mere end 30 farver. Når der ikke er brug for kassen, kan den hurtigt foldes sammen og sættes væk. De praktiske klap-kasserne er fødevaregodkendte og kan gå i opvaskemaskinen.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og helt enkelt opvaskestativ i messing fra OYOY Living
Hos KAiKU.dk.dk

Bestikbakker i genbrugsmaterialer fra Själsö Nordic
Hos BOBOonline.dk

Smuk og stilren bakke i FSC-mærket egetræ fra Træfolk til opbevaring af krydderiglas, salt- og peberkværne.
Hos KAiKU.dk

Super flot knivmagnet i et helt enkelt og kønt design fra Træfolk - håndlavet og i egetræ.
Hos KAiKU.dk.dk

Fra svenske Gastromax kommer en hel serie praktiske opbevaringskasser til tørvarer og kolonial, som kan skabe roden og overblik i køkkenskabe og køleskab.
Hos BOXdeLUX.dk

Få styr på strygejern, ledning og strygebræt med robust ophæng fra Interdesign. Holderen kan både hænges op med ravplugs eller hænges over skabslågen.
Hos BOXdeLUX.dk

Affaldsspande i flere størrelser. Her i sortlakeret jern fra House Doctor.
Hos BOBOonline.dk

Stativ til Nespresso eller Dolce Gusto kaffekapsler fra Yamazaki.
Hos BOXdeLUX.dk

Rummelige trådkurve fra House Doctor. Fås i sæt a’ to kurve i forskellige størrelser.
Hos KAiKU.dk

Drop plastikposen og opbevar brød og grøntsager i den fine stribede Multibag fra Pargaard. Den kan maskinvaskes, og bruges igen og igen ....
Hos KAiKU.dk

Opbevaring i naturflet fra Rivièra Maison med plads til blandt andet olie- og eddikeflasker, bestik og servietter. Super praktisk og smuk fx at have stående på spise- eller konsolbordet.
Hos Rosen-Lund.dk

Holder i sortlakeret jern fra House Doctor til opskrifter og magasiner.
Hos AmazingLiving.dk

Lad de smukke vinflasker dekorere væggen. Her er en elegant vinreol fra Nordal. Den er fremstillet i forgyldt jern og har plads til fem gode flasker.
Hos BOXdeLUX.dk

Hæld dine yndlingskrydderier på de fine krydderidåser fra Yamazaki, og lad den stå fremme – og lige ved hånden, i det tilhørende minimalistiske stativ.
Hos BOXdeLUX.dk

Super flotte Novasolo opbevaringskasser i teaktræ. Fås i to størrelser.
Hos BOBOonline.dk
Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Elementer af røde nuancer

Med blot nogle enkelte elementer i tidens varme orange og røde nuancer, kan den enkle, nordiske stil få et touch af ekstravagance. Boligdesignerne matcher bløde tekstiler i bomuld og velour, stentøj, keramik, glas og vægdekorationer i smukke rødbrune nuancer, tilføjer elementer af blomme- og...

Læs mere
Bolig & Design
Sommer hos Nordal

For sommeren 2018 byder Nordals på en kollektion, der rummer stribevis af nyt og spændende til den smukke, afstressede bohemestil. Med Nordals tradition og øje for at tilføje lidt af Østens spirituelle stemning til den nordiske indretning, byder kollektionen på nye, skønne tekstiler, tæpper, puder...

Læs mere
Forår
Så skal der shines op! Vægmaling 2018

Når sommersolen skinner ubarmhjertigt ind ad vinduerne, er der ting man pludselig lægger mærke til. For eksempel at de malede vægge, efter en lang, mørk vinter, er blevet matte i farven og mistet deres glans.
Selvom de færreste af os jubler ved tanken om at skulle trække i malertøjet på en...

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det...

Læs mere
Bolig & Design
Tine K Home

Nyd de smukke stemningsbilleder fra Tine K Home, som her præsenterer deres kollektion for sommeren 2018. Kollektionen har fået navnet 'Feel'.

Læs mere
Bolig & Design
The autumn mix

Weekenden byder på ægte efterårsvejr, der inviterer til hygge inden døre. Så efter en tur i efterårsskoven, et besøg på efterårets store bogmesse - eller måske julens første julemarked, er det rart at komme hjem og slumre lidt i sofaen. Her bringer vi en stribe skønne tips fra annoncørerne.

Læs mere
Bolig & Design
Et flot par

Salt og peber. Mand og kone. To uadskillelige par. Til forlovelsesfester i Holland er der tradition for at forære det nyforelskede par et sæt salt og peber, som symbol på deres uadskillelighed ...

Læs mere
Bolig & Design
Stilfuld opbevaring - box up your home

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Eventyrlig jul

Der er ganske vist stadig længe til jul, men rundt omkring i netbutikkerne, har man allerede fået de første fine julenyheder hjem. Her er blandt andet den fineste julepynt i bronze og messing fra ferm LIVING, dekorative figurer i massiv træ fra The Oakmen og smukke julestjerner i papir fra House...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Louisiana plakater

Louisiana plakater

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Nye Bøger
^