Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Ibu Jewels
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet
annonce

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af krydderier og gryn samt idéer til opbevaring af fx morgenmadsprodukterne, grøntsagerne, de små kaffekapsler, brødet og vinsamlingen, så kig med her, hvor vi har fundet geniale opbevaringsløsninger, ophæng, små hylder, stativer, spande og kurve, der kan være lige dét, der gør dit køkken skønt og overskueligt at arbejde i.

Udvalget byder på en lang række lækre, gennemtænkte design fra anerkendte brands som japanske Yamazaki, hollandske Rivièra Maison, franske Derrière la Porte og amerikanske InterDesign samt danske kvalitetsbrands som OYOY Living, House Doctor, Nova Solo, Själsö Nordic, Træfolk, Pargaard og Nordal.

 


Rullevogn fra Yamazaki, der kan bruges i mellemrummet mellem bord og væg, køleskab og væg - eller for enden af køkkenøen.
Hos BOXdeLUX.dk

Smart og praktisk dobbeltknage fra Yamazaki til at sætte på skabslågen. Perfekt i køkkenet til fx viskestykker, karklude og grydelapper – eller, som her, til at holde indkøbsposen, så man har frie hænder til at få sat tingene på plads.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk 5-armet knage fra Rivièra Maison til forklæder, viskestykker, karklude og grydelapper.
Hos Rosen-Lund.dk

Dekorative og praktiske metaldåser og -æsker til køkkenet fra franske Derrière la Porte.
Hos BOXdeLUX.dk.dk

Stabler man sine gryder for at spare plads, så ender man med, at adskillige grydelåg ikke har deres egen plads. Med Yamazakis super praktiske stativ til grydelåg, er det slut med rod i grydeskuffen.
Hos BOXdeLUX.dk

Helt uundværlig opbevaring fra Interdesign. Robuste plastkasser til køkken- og køleskab i alle størrelser, der bidrager til orden og overblik. Til opbevaring af frugt og grønt, flasker, glas, dåser, æg, ost og smør.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk hylde i træ fra Ferm Living. Med ’Wooden Multi Shelf’ kan køkkenredskaber, krydderier, glas, grydelapper, viskestykker, nips og småting få deres plads i køkkenet.
Hos KAiKU.dk

Fra den danske designvirksomhed, The Oak Men, kommer 'Rollin' køkkenrulleholder. Den er fremstillet i egetræ og stål, og er super dekorativ og smuk at have stående fremme.
Hos KAiKU.dk

Køn zinkspand med fire separate rum fra Humdakin til opbevaring af fx rengøringsmidler, børster og klude.
Hos KAiKU.dk

Flot og praktisk løsning til køkkenvasken, hvor skuresvamp, opvaskebørste og karklud kan hænge og dryppe af. Det lille stativ fra Yamazaki sættes nemt op på indersiden af køkkenvasken med en lille sugekop
Hos BOXdeLUX.dk

Smukke trækasser fra Villa Collection til opbevaring af fx løg og kartofler, kogebøger eller potter med krydderurter.
Hos BOXdeLUX.dk

Stabelbare stativer fra Yamazaki med 3 store eller 4 mindre beholdere til mel, gryn, ris og sukker mv. På toppen er der en bakke, hvor man kan fx kan have krydderiglas stående.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot køkkenstang med kroge fra Ferm Living til køkkenredskaber, grydelapper og viskestykker.
Hos KAiKU.dk

Få ekstra hylde plads i køkkenet med stålhylder fra Nordal. På hylden er der fx plads til krydderiglas og friske krydderurter, og på hyldestangen under hylden, er der plads til at hænge viskestykkerne.
Hos AmazingLiving.dk

De populære foldekasser fra Aykasa fås i flere størrelser og mere end 30 farver. Når der ikke er brug for kassen, kan den hurtigt foldes sammen og sættes væk. De praktiske klap-kasserne er fødevaregodkendte og kan gå i opvaskemaskinen.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og helt enkelt opvaskestativ i messing fra OYOY Living
Hos KAiKU.dk.dk

Bestikbakker i genbrugsmaterialer fra Själsö Nordic
Hos BOBOonline.dk

Smuk og stilren bakke i FSC-mærket egetræ fra Træfolk til opbevaring af krydderiglas, salt- og peberkværne.
Hos KAiKU.dk

Super flot knivmagnet i et helt enkelt og kønt design fra Træfolk - håndlavet og i egetræ.
Hos KAiKU.dk.dk

Fra svenske Gastromax kommer en hel serie praktiske opbevaringskasser til tørvarer og kolonial, som kan skabe roden og overblik i køkkenskabe og køleskab.
Hos BOXdeLUX.dk

Få styr på strygejern, ledning og strygebræt med robust ophæng fra Interdesign. Holderen kan både hænges op med ravplugs eller hænges over skabslågen.
Hos BOXdeLUX.dk

Affaldsspande i flere størrelser. Her i sortlakeret jern fra House Doctor.
Hos BOBOonline.dk

Stativ til Nespresso eller Dolce Gusto kaffekapsler fra Yamazaki.
Hos BOXdeLUX.dk

Rummelige trådkurve fra House Doctor. Fås i sæt a’ to kurve i forskellige størrelser.
Hos KAiKU.dk

Drop plastikposen og opbevar brød og grøntsager i den fine stribede Multibag fra Pargaard. Den kan maskinvaskes, og bruges igen og igen ....
Hos KAiKU.dk

Opbevaring i naturflet fra Rivièra Maison med plads til blandt andet olie- og eddikeflasker, bestik og servietter. Super praktisk og smuk fx at have stående på spise- eller konsolbordet.
Hos Rosen-Lund.dk

Holder i sortlakeret jern fra House Doctor til opskrifter og magasiner.
Hos AmazingLiving.dk

Lad de smukke vinflasker dekorere væggen. Her er en elegant vinreol fra Nordal. Den er fremstillet i forgyldt jern og har plads til fem gode flasker.
Hos BOXdeLUX.dk

Hæld dine yndlingskrydderier på de fine krydderidåser fra Yamazaki, og lad den stå fremme – og lige ved hånden, i det tilhørende minimalistiske stativ.
Hos BOXdeLUX.dk

Super flotte Novasolo opbevaringskasser i teaktræ. Fås i to størrelser.
Hos BOBOonline.dk
Bolig & Design
Bloomingville SS20 - Et touch af boheme

Okker, fuchsia, mauve, orange og blomme. Blommingvilles kollektion for foråret og sommeren 2020 byder på masser af nyt og stemningsfuldt boligtilbehør i de skønneste farver.

Læs mere
Bolig & Design
Ib Laursen SS20 - Sommerromantik

Med Ib Laursens kollektion for foråret og sommeren 2020, præsenteres et smukt og inspirerende udvalg af stemningsfuldt og dekorativt boligtilbehør. Her er nye smukke lanterner, lysfade og bakker, spejle, kurve, vaser, potter og krukker og skønne tekstiler, puder og plaider i lyse pasteller i bomuld...

Læs mere
Bolig & Design
Vasketøjskurve

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de skønne vitriner i genbrugstræ fra Riviéra Maison og den nye stentøjsserie 'Esrum Night' fra Broste Copenhagen. Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te...

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk boligstil: Indret med træ

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde,...

Læs mere
Bolig & Design
Boligmessen: Nyt til Bolig & Familie

Danskerne elsker deres bolig. Der bygges om, indrettes, investeres i nyt køkken og bad, og anlægges haver og bygges terrasser. Savner man inspiration og idéer, så er der rigeligt at hente på de store DanMesser, der afvikles i Helsingør, Køge og Næstved.

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk og fransk landstil

Den franske-nordiske landstil har en helt særlig charme. Det er en stil, der på smukkeste vis kombinerer elegante møbler i romantisk landstil med bløde tekstiler, puder og plaider i dæmpede farver og yndig brugskunst i glas, patineret fattigmandssølv, genbrugstræ og pileflet.
Det er elegant og...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor AW18: Skab rum til hyggelige stunder

Efter en lang sommer venter et travlt efterår, og her kan man hurtigt komme til at sætte stor pris på de små, fredelige stunder hjemme. Med efterårets kollektion fra House Doctor er der fokus på indretning, der understøtter en afslappet stemning og inviterer til hyggeligt samvær og adspredelse.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Loungesofa nordisk stil

Loungesofa nordisk stil

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Field Table We Do Wood

Field Table We Do Wood

Nye Bøger
^