Tehætte The Organic Company
Vægmaling<BR> - Økologisk & allergimærket
Derrière la Porte - Termoflaske
Hübsch krus
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet
annonce

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af krydderier og gryn samt idéer til opbevaring af fx morgenmadsprodukterne, grøntsagerne, de små kaffekapsler, brødet og vinsamlingen, så kig med her, hvor vi har fundet geniale opbevaringsløsninger, ophæng, små hylder, stativer, spande og kurve, der kan være lige dét, der gør dit køkken skønt og overskueligt at arbejde i.

Udvalget byder på en lang række lækre, gennemtænkte design fra anerkendte brands som japanske Yamazaki, hollandske Rivièra Maison, franske Derrière la Porte og amerikanske InterDesign samt danske kvalitetsbrands som OYOY Living, House Doctor, Nova Solo, Själsö Nordic, Træfolk, Pargaard og Nordal.

 


Rullevogn fra Yamazaki, der kan bruges i mellemrummet mellem bord og væg, køleskab og væg - eller for enden af køkkenøen.
Hos BOXdeLUX.dk

Smart og praktisk dobbeltknage fra Yamazaki til at sætte på skabslågen. Perfekt i køkkenet til fx viskestykker, karklude og grydelapper – eller, som her, til at holde indkøbsposen, så man har frie hænder til at få sat tingene på plads.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk 5-armet knage fra Rivièra Maison til forklæder, viskestykker, karklude og grydelapper.
Hos Rosen-Lund.dk

Dekorative og praktiske metaldåser og -æsker til køkkenet fra franske Derrière la Porte.
Hos BOXdeLUX.dk.dk

Stabler man sine gryder for at spare plads, så ender man med, at adskillige grydelåg ikke har deres egen plads. Med Yamazakis super praktiske stativ til grydelåg, er det slut med rod i grydeskuffen.
Hos BOXdeLUX.dk

Helt uundværlig opbevaring fra Interdesign. Robuste plastkasser til køkken- og køleskab i alle størrelser, der bidrager til orden og overblik. Til opbevaring af frugt og grønt, flasker, glas, dåser, æg, ost og smør.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og praktisk hylde i træ fra Ferm Living. Med ’Wooden Multi Shelf’ kan køkkenredskaber, krydderier, glas, grydelapper, viskestykker, nips og småting få deres plads i køkkenet.
Hos KAiKU.dk

Fra den danske designvirksomhed, The Oak Men, kommer 'Rollin' køkkenrulleholder. Den er fremstillet i egetræ og stål, og er super dekorativ og smuk at have stående fremme.
Hos KAiKU.dk

Køn zinkspand med fire separate rum fra Humdakin til opbevaring af fx rengøringsmidler, børster og klude.
Hos KAiKU.dk

Flot og praktisk løsning til køkkenvasken, hvor skuresvamp, opvaskebørste og karklud kan hænge og dryppe af. Det lille stativ fra Yamazaki sættes nemt op på indersiden af køkkenvasken med en lille sugekop
Hos BOXdeLUX.dk

Smukke trækasser fra Villa Collection til opbevaring af fx løg og kartofler, kogebøger eller potter med krydderurter.
Hos BOXdeLUX.dk

Stabelbare stativer fra Yamazaki med 3 store eller 4 mindre beholdere til mel, gryn, ris og sukker mv. På toppen er der en bakke, hvor man kan fx kan have krydderiglas stående.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot køkkenstang med kroge fra Ferm Living til køkkenredskaber, grydelapper og viskestykker.
Hos KAiKU.dk

Få ekstra hylde plads i køkkenet med stålhylder fra Nordal. På hylden er der fx plads til krydderiglas og friske krydderurter, og på hyldestangen under hylden, er der plads til at hænge viskestykkerne.
Hos AmazingLiving.dk

De populære foldekasser fra Aykasa fås i flere størrelser og mere end 30 farver. Når der ikke er brug for kassen, kan den hurtigt foldes sammen og sættes væk. De praktiske klap-kasserne er fødevaregodkendte og kan gå i opvaskemaskinen.
Hos BOXdeLUX.dk

Flot og helt enkelt opvaskestativ i messing fra OYOY Living
Hos KAiKU.dk.dk

Bestikbakker i genbrugsmaterialer fra Själsö Nordic
Hos BOBOonline.dk

Smuk og stilren bakke i FSC-mærket egetræ fra Træfolk til opbevaring af krydderiglas, salt- og peberkværne.
Hos KAiKU.dk

Super flot knivmagnet i et helt enkelt og kønt design fra Træfolk - håndlavet og i egetræ.
Hos KAiKU.dk.dk

Fra svenske Gastromax kommer en hel serie praktiske opbevaringskasser til tørvarer og kolonial, som kan skabe roden og overblik i køkkenskabe og køleskab.
Hos BOXdeLUX.dk

Få styr på strygejern, ledning og strygebræt med robust ophæng fra Interdesign. Holderen kan både hænges op med ravplugs eller hænges over skabslågen.
Hos BOXdeLUX.dk

Affaldsspande i flere størrelser. Her i sortlakeret jern fra House Doctor.
Hos BOBOonline.dk

Stativ til Nespresso eller Dolce Gusto kaffekapsler fra Yamazaki.
Hos BOXdeLUX.dk

Rummelige trådkurve fra House Doctor. Fås i sæt a’ to kurve i forskellige størrelser.
Hos KAiKU.dk

Drop plastikposen og opbevar brød og grøntsager i den fine stribede Multibag fra Pargaard. Den kan maskinvaskes, og bruges igen og igen ....
Hos KAiKU.dk

Opbevaring i naturflet fra Rivièra Maison med plads til blandt andet olie- og eddikeflasker, bestik og servietter. Super praktisk og smuk fx at have stående på spise- eller konsolbordet.
Hos Rosen-Lund.dk

Holder i sortlakeret jern fra House Doctor til opskrifter og magasiner.
Hos AmazingLiving.dk

Lad de smukke vinflasker dekorere væggen. Her er en elegant vinreol fra Nordal. Den er fremstillet i forgyldt jern og har plads til fem gode flasker.
Hos BOXdeLUX.dk

Hæld dine yndlingskrydderier på de fine krydderidåser fra Yamazaki, og lad den stå fremme – og lige ved hånden, i det tilhørende minimalistiske stativ.
Hos BOXdeLUX.dk

Super flotte Novasolo opbevaringskasser i teaktræ. Fås i to størrelser.
Hos BOBOonline.dk
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS21

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet, med deres Spring/Summer 2021 katalog, masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen SS21 byder på lette sommerfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Smuk boheme fra Tine K Home

Sommeren går på hæld, og med udsigt til efterår kan det være rart at få indrettet sig til kølige dage med hygge og sysler inden døre. Hos danske Tine K Home byder den kommende sæson på stribevis af smukke nyheder til elegant og stemningsfuld indretning.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: 70´er stil fra Hübsch

Fra Hübsch byder efteråret på en skøn kollektion og hyldest til 70´ernes parcelhus og indretning. Her kan åben pejs, listelofter, hessian- og murstensvæg få selskab af den nye kollektions smukke lyse træmøbler, grafiske plakater, klassiske sofadesign, unika keramik og stentøj samt tekstiler og puder...

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Bolig & Design
Et lækkert måltid fortjener flot servering

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
DANFORM spisebordsstole

DANFORM spisebordsstole

Pure Nature, Spejl fra House Doctor

Pure Nature, Spejl fra House Doctor

Opbevar dine sager<BR> i den smukkeste skænk

Opbevar dine sager
i den smukkeste skænk

Kurve fra House Doctor

Kurve fra House Doctor

Shopping Nyheder
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^