Sommer pasteller
Quilttæppe
Hængesofa Rivièra Maison
Kjole slå-om effekt og paisley print
Smart designerkøkken til slankepris

Drømmer man om et smart designerkøkken til slankepris, udgør JKE Compact et attraktivt bud ...

Et designerkøkken med lange, lige linier, funktionalitet og finish hører traditionelt hjemme i de højere prislag. Med JKE Designs nyeste koncept JKE Compact kan man imidlertid få et færdigsamlet kvalitetskøkken til priser, der kan konkurrere med markedets laveste.

Filosofien bag konceptet er enkel. JKE Compact består af ni udvalgte modeller, som lanceres med et mere begrænset udvalg af elementer og tilbehør. Ved at slanke udvalget til de mest populære modeller, er det nemlig muligt at sænke prisen til et minimum. Og med priser helt ned til 30.000 kr. for et færdigsamlet køkken i højglans leveret direkte til døren, kan man kun byde JKE Compact velkommen.

Med leveringen af det færdigsamlede køkken kan man gå lige til monteringen og slippe for bøvlet med at skulle hente køkkenelementerne, læsse dem på en trailer og bagefter forsøge sig med at samle selv.

De konkurrencedygtige priser til trods rummer Compact-serien mange muligheder for at sætte sit individuelle præg på drømmekøkkenet. Vælg eksempelvis mellem flere farver og greb eller grebsfri låger, som giver en elegant, homogen overflade. Eller skab transparens og luft i køkkenet med låger og hylder af glas.

Skuffer med fuldt udtræk i stedet for skabe i fodhøjde sikrer nem adgang til selv de bagerste ting. Dette giver en optimal udnyttelse af pladsen, som især kan mærkes i mindre køkkener.

Køkkenserien byder på flere smarte og funktionelle detaljer, som eksempelvis en udskæring i skuffen under vasken med plads til afløb og rør. Løsningen gør det muligt at have en skuffe under vasken og dermed fuldende et stilrent forløb. Som prikken over i’et kan man vælge det såkaldte blumotion soft lukkesystem, hvor skuffen ”af sig selv” glider blødt på plads.

Bolig & Design
Nordisk og fransk landstil

Den franske-nordiske landstil har en helt særlig charme. Det er en stil, der på smukkeste vis kombinerer elegante møbler i romantisk landstil med bløde tekstiler, puder og plaider i dæmpede farver og yndig brugskunst i glas, patineret fattigmandssølv, genbrugstræ og pileflet.
Det er elegant og...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor AW18: Skab rum til hyggelige stunder

Efter en lang sommer venter et travlt efterår, og her kan man hurtigt komme til at sætte stor pris på de små, fredelige stunder hjemme. Med efterårets kollektion fra House Doctor er der fokus på indretning, der understøtter en afslappet stemning og inviterer til hyggeligt samvær og adspredelse.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Elementer af røde nuancer

Med blot nogle enkelte elementer i tidens varme orange og røde nuancer, kan den enkle, nordiske stil få et touch af ekstravagance. Boligdesignerne matcher bløde tekstiler i bomuld og velour, stentøj, keramik, glas og vægdekorationer i smukke rødbrune nuancer, tilføjer elementer af blomme- og...

Læs mere
Bolig & Design
Sommer hos Nordal

For sommeren 2018 byder Nordals på en kollektion, der rummer stribevis af nyt og spændende til den smukke, afstressede bohemestil. Med Nordals tradition og øje for at tilføje lidt af Østens spirituelle stemning til den nordiske indretning, byder kollektionen på nye, skønne tekstiler, tæpper, puder...

Læs mere
Forår
Så skal der shines op! Vægmaling 2018

Når sommersolen skinner ubarmhjertigt ind ad vinduerne, er der ting man pludselig lægger mærke til. For eksempel at de malede vægge, efter en lang, mørk vinter, er blevet matte i farven og mistet deres glans.
Selvom de færreste af os jubler ved tanken om at skulle trække i malertøjet på en...

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det...

Læs mere
Bolig & Design
Tine K Home

Nyd de smukke stemningsbilleder fra Tine K Home, som her præsenterer deres kollektion for sommeren 2018. Kollektionen har fået navnet 'Feel'.

Læs mere
Bolig & Design
The autumn mix

Weekenden byder på ægte efterårsvejr, der inviterer til hygge inden døre. Så efter en tur i efterårsskoven, et besøg på efterårets store bogmesse - eller måske julens første julemarked, er det rart at komme hjem og slumre lidt i sofaen. Her bringer vi en stribe skønne tips fra annoncørerne.

Læs mere
Bolig & Design
Et flot par

Salt og peber. Mand og kone. To uadskillelige par. Til forlovelsesfester i Holland er der tradition for at forære det nyforelskede par et sæt salt og peber, som symbol på deres uadskillelighed ...

Læs mere
Bolig & Design
Stilfuld opbevaring - box up your home

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Danske designklassikere

Danske designklassikere

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Kister i pileflet

Kister i pileflet

Nye Bøger
^