Zinkbaljer
Sommerstel med David Austins roser
Hængesofa Rivièra Maison
Store runde solbriller
Smart designerkøkken til slankepris

Drømmer man om et smart designerkøkken til slankepris, udgør JKE Compact et attraktivt bud ...

Et designerkøkken med lange, lige linier, funktionalitet og finish hører traditionelt hjemme i de højere prislag. Med JKE Designs nyeste koncept JKE Compact kan man imidlertid få et færdigsamlet kvalitetskøkken til priser, der kan konkurrere med markedets laveste.

Filosofien bag konceptet er enkel. JKE Compact består af ni udvalgte modeller, som lanceres med et mere begrænset udvalg af elementer og tilbehør. Ved at slanke udvalget til de mest populære modeller, er det nemlig muligt at sænke prisen til et minimum. Og med priser helt ned til 30.000 kr. for et færdigsamlet køkken i højglans leveret direkte til døren, kan man kun byde JKE Compact velkommen.

Med leveringen af det færdigsamlede køkken kan man gå lige til monteringen og slippe for bøvlet med at skulle hente køkkenelementerne, læsse dem på en trailer og bagefter forsøge sig med at samle selv.

De konkurrencedygtige priser til trods rummer Compact-serien mange muligheder for at sætte sit individuelle præg på drømmekøkkenet. Vælg eksempelvis mellem flere farver og greb eller grebsfri låger, som giver en elegant, homogen overflade. Eller skab transparens og luft i køkkenet med låger og hylder af glas.

Skuffer med fuldt udtræk i stedet for skabe i fodhøjde sikrer nem adgang til selv de bagerste ting. Dette giver en optimal udnyttelse af pladsen, som især kan mærkes i mindre køkkener.

Køkkenserien byder på flere smarte og funktionelle detaljer, som eksempelvis en udskæring i skuffen under vasken med plads til afløb og rør. Løsningen gør det muligt at have en skuffe under vasken og dermed fuldende et stilrent forløb. Som prikken over i’et kan man vælge det såkaldte blumotion soft lukkesystem, hvor skuffen ”af sig selv” glider blødt på plads.

Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor SS20 - Nordisk enkelthed, ro og harmoni

Med seneste kollektion præsenterer House Doctor deres bud på den kommende sæsons indretningstrends og -tendenser. Her er stribevis af skønne produktnyheder og masser af forår- og sommerinspiration til indretning af lejlighed og hus såvel som uderum, haven, altanen og terrassen.

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville SS20 - Et touch af boheme

Okker, fuchsia, mauve, orange og blomme. Blommingvilles kollektion for foråret og sommeren 2020 byder på masser af nyt og stemningsfuldt boligtilbehør i de skønneste farver.

Læs mere
Bolig & Design
Ib Laursen SS20 - Sommerromantik

Med Ib Laursens kollektion for foråret og sommeren 2020, præsenteres et smukt og inspirerende udvalg af stemningsfuldt og dekorativt boligtilbehør. Her er nye smukke lanterner, lysfade og bakker, spejle, kurve, vaser, potter og krukker og skønne tekstiler, puder og plaider i lyse pasteller i bomuld...

Læs mere
Bolig & Design
Vasketøjskurve

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de skønne vitriner i genbrugstræ fra Riviéra Maison og den nye stentøjsserie 'Esrum Night' fra Broste Copenhagen. Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te...

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk boligstil: Indret med træ

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde,...

Læs mere
Bolig & Design
Boligmessen: Nyt til Bolig & Familie

Danskerne elsker deres bolig. Der bygges om, indrettes, investeres i nyt køkken og bad, og anlægges haver og bygges terrasser. Savner man inspiration og idéer, så er der rigeligt at hente på de store DanMesser, der afvikles i Helsingør, Køge og Næstved.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Loungesofa nordisk stil

Loungesofa nordisk stil

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Bænk Muubs

Bænk Muubs

Kister i pileflet

Kister i pileflet

Nye Bøger
^