Zinkbaljer
Quilttæppe
Hængesofa Rivièra Maison
Store runde solbriller
Smart designerkøkken til slankepris

Drømmer man om et smart designerkøkken til slankepris, udgør JKE Compact et attraktivt bud ...

Et designerkøkken med lange, lige linier, funktionalitet og finish hører traditionelt hjemme i de højere prislag. Med JKE Designs nyeste koncept JKE Compact kan man imidlertid få et færdigsamlet kvalitetskøkken til priser, der kan konkurrere med markedets laveste.

Filosofien bag konceptet er enkel. JKE Compact består af ni udvalgte modeller, som lanceres med et mere begrænset udvalg af elementer og tilbehør. Ved at slanke udvalget til de mest populære modeller, er det nemlig muligt at sænke prisen til et minimum. Og med priser helt ned til 30.000 kr. for et færdigsamlet køkken i højglans leveret direkte til døren, kan man kun byde JKE Compact velkommen.

Med leveringen af det færdigsamlede køkken kan man gå lige til monteringen og slippe for bøvlet med at skulle hente køkkenelementerne, læsse dem på en trailer og bagefter forsøge sig med at samle selv.

De konkurrencedygtige priser til trods rummer Compact-serien mange muligheder for at sætte sit individuelle præg på drømmekøkkenet. Vælg eksempelvis mellem flere farver og greb eller grebsfri låger, som giver en elegant, homogen overflade. Eller skab transparens og luft i køkkenet med låger og hylder af glas.

Skuffer med fuldt udtræk i stedet for skabe i fodhøjde sikrer nem adgang til selv de bagerste ting. Dette giver en optimal udnyttelse af pladsen, som især kan mærkes i mindre køkkener.

Køkkenserien byder på flere smarte og funktionelle detaljer, som eksempelvis en udskæring i skuffen under vasken med plads til afløb og rør. Løsningen gør det muligt at have en skuffe under vasken og dermed fuldende et stilrent forløb. Som prikken over i’et kan man vælge det såkaldte blumotion soft lukkesystem, hvor skuffen ”af sig selv” glider blødt på plads.

Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

Skandinavisk design

Skandinavisk design

Field Table We Do Wood

Field Table We Do Wood

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^