500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Nyhed fra pressalit

Blide bølger af velvære til badeværelset med Pressalits nye toiletsæde Sign Art - Designet af Knud Holscher ...

Pressalits nye toiletsæde Sign Art spreder velvære og afslapning på badeværelset som ringe i søens vand. Rolige linjer skaber symmetrisk sammenhæng og forener funktionalitet med skandinavisk design og formsprog i særklasse.

Design af Knud Holscher
Bag Sign Art fra Pressalit står den anerkendte arkitekt Knud Holscher, der har hentet inspiration fra naturens rene former. Med organisk design, rolige linjer og afrundede former finder Sign Art lighed med en musling, der langsomt lukker sig. Sign Art lader tankerne strømme og pulsen dale med følelsen af frihed fra oceanernes åbne vidder og bølgernes dæmpede dønninger.

Knud Holscher har desuden designet et toilet for Ifö også under navnet Sign Art. Formsprog og udtryk er gennemgående i både toiletsæde og toilet, som sammen er et fuldendt makkerpar til det moderne badeværelse.

Form og funktion går hånd i hånd
Sign Art fra Pressalit er mere end blot en fryd for øje og sanser. For eksempel sikrer dæmpet nedslag, at hverken låg eller sæde rammer toilettet med højlydte smæk, men i stedet lukker lydløst og langsomt.

Desuden er sædet designet med en praktisk quick-release-funktion i beslaget. Med et let tryk på hver side løftes sædet hurtigt af, så både sæde og toilet er nemt at gøre ordentligt rent. Sædets bløde, afrundede former fuldendes med diskrete greb – en nytænkende og funktionel finesse, som samtidig bidrager til højere hygiejne.

Dansk Innovations- og Designpris
Sign Art fra Pressalit blev i 2005 nomineret til Dansk Designcenters Innovations- og Designpris ”for på en enkel og let men samtidig funktionel og smuk måde at inddrage design i en brugssituation, og dermed bidrage til at gøre livet enklere.”

Sign Art-sædet fra Pressalit fås i sort, sand og hvid og er fremstillet i organisk urea-plast. Sædet forhandles gennem VVS-installatører i hele landet.

Vejledende udsalgspris for Sign Art toiletsæde er kr. 1.685,00.


Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
5 tips til indbydende entré

5 tips til indbydende entré

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Sådan indretter du dit walk-in-closet<BR> med den rette belysning

Sådan indretter du dit walk-in-closet
med den rette belysning

Giv stuen en makeover<BR> - lynhurtigt og billigt

Giv stuen en makeover
- lynhurtigt og billigt

Shopping Nyheder
Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

Designplakat - Finn Juhl

Designplakat - Finn Juhl

Dansk design Novoform

Dansk design Novoform

Skrivebord

Skrivebord

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^