Ogawa Kazumaza
Sommerstel med David Austins roser
Strandtaske Rice
Store runde solbriller
Lyst egetræ

Nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Efter i flere år at have sværmet for teaktræets maritime toner, bringer Trip Trap nu det stærke, traditionsrige egetræ ind i de danske hjem med borde, stole og bænke i klassisk møbeldesign.

Det lyse, robuste egetræ har i en årrække stået i skyggen af de mørke træsorter i forhold til boligindretning og møbeldesign. Men nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Det ses blandt andet hos Trip Trap, der hylder den traditionsrige træsort med møbelnyheder til indendørs brug i tidløst og moderne design. Med egetræets lyse og organiske udtryk spiller nyhederne sikkert sammen med den klassiske, nordiske indretningsstil.

Solidt design med plads til store selskaber
Karakter og kvalitet er nøgleordene for Trip Traps møbelserie Regatta, der med massivt, sæbebehandlet egetræ forener klassisk elegance med dansk møbelkunst. Serien består af spisebord, stole og bænk og fremhæver med store flader i eg de unikke åretegninger og strukturer i træet.

Regatta spisebordet indbyder til gæster og hygge på første klasse med plads til op til tolv personer omkring bordet. Tillægsplader i eg lader træets tegninger fuldende udtrykket, mens sorte tillægsplader giver det klassiske design moderne modspil. Spisebordsstolene med eller uden armlæn understreger seriens skulpturelle formgivning og står også smukt alene.

Til tiltrængt hvil og praktisk siddeplads
Fra bindingsværk og bådebyggeri til hegnspæle og designklassikere – det stærke og robuste egetræ har utallige anvendelsesmuligheder. Det samme har Trip Traps Cutter-serie, der som noget nyt nu også fås i egetræ. Med bænk og garderobe gør serien sig flot både sammen og hver for sig i for eksempel entreen eller på badeværelset.

I entreen kommer egetræets styrke til sin ret, når bænken flittigt bruges af både store og små. Det lette design giver praktisk plads til både at hvile benene og snøre skoene, og samtidig er bænken en god hjælp, når familiens mindste skal i flyverdragten eller tunge bæreposer bringes hjem fra supermarkedet.

Uanset om valget er en stram og minimalistisk indretning i storbystil eller en varm og klassisk stemning i villaen, skaber egetræets udtryk og lyse strukturer diskret harmoni i boligen. Foruden Regatta og Cutter slipper Trip Trap også egetræet ind i boligen med foldestolen Classic samt en lang række af de kendte og klassiske gaveartikler til hjemmet.

Trip Traps egetræsmøbler og boligartikler kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Rundt stuebord

Rundt stuebord

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Kister i pileflet

Kister i pileflet

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^