Cest Bon glaskuglestage
Godnat lydbøger
Signature hos Like ANNA
Legekøkken i træ
Lyst egetræ

Nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Efter i flere år at have sværmet for teaktræets maritime toner, bringer Trip Trap nu det stærke, traditionsrige egetræ ind i de danske hjem med borde, stole og bænke i klassisk møbeldesign.

Det lyse, robuste egetræ har i en årrække stået i skyggen af de mørke træsorter i forhold til boligindretning og møbeldesign. Men nu indtager egens lyse look for alvor danskernes hjerter og gør comeback i boligen.

Det ses blandt andet hos Trip Trap, der hylder den traditionsrige træsort med møbelnyheder til indendørs brug i tidløst og moderne design. Med egetræets lyse og organiske udtryk spiller nyhederne sikkert sammen med den klassiske, nordiske indretningsstil.

Solidt design med plads til store selskaber
Karakter og kvalitet er nøgleordene for Trip Traps møbelserie Regatta, der med massivt, sæbebehandlet egetræ forener klassisk elegance med dansk møbelkunst. Serien består af spisebord, stole og bænk og fremhæver med store flader i eg de unikke åretegninger og strukturer i træet.

Regatta spisebordet indbyder til gæster og hygge på første klasse med plads til op til tolv personer omkring bordet. Tillægsplader i eg lader træets tegninger fuldende udtrykket, mens sorte tillægsplader giver det klassiske design moderne modspil. Spisebordsstolene med eller uden armlæn understreger seriens skulpturelle formgivning og står også smukt alene.

Til tiltrængt hvil og praktisk siddeplads
Fra bindingsværk og bådebyggeri til hegnspæle og designklassikere – det stærke og robuste egetræ har utallige anvendelsesmuligheder. Det samme har Trip Traps Cutter-serie, der som noget nyt nu også fås i egetræ. Med bænk og garderobe gør serien sig flot både sammen og hver for sig i for eksempel entreen eller på badeværelset.

I entreen kommer egetræets styrke til sin ret, når bænken flittigt bruges af både store og små. Det lette design giver praktisk plads til både at hvile benene og snøre skoene, og samtidig er bænken en god hjælp, når familiens mindste skal i flyverdragten eller tunge bæreposer bringes hjem fra supermarkedet.

Uanset om valget er en stram og minimalistisk indretning i storbystil eller en varm og klassisk stemning i villaen, skaber egetræets udtryk og lyse strukturer diskret harmoni i boligen. Foruden Regatta og Cutter slipper Trip Trap også egetræet ind i boligen med foldestolen Classic samt en lang række af de kendte og klassiske gaveartikler til hjemmet.

Trip Traps egetræsmøbler og boligartikler kan købes hos Trip Traps ti forretninger og hos udvalgte forhandlere over hele landet.

Bolig & Design
Vasketøjskurve

Selvom en flot vasketøjskurv selvfølgelig ikke rigtig gør noget for det lidt trivielle indhold, så er der i hvert fald rig mulighed for at opbevare vasketøjet både praktisk og stilfuldt.

Her har du 9 friske bud fra annoncørerne på en ny, lækker – og praktisk – vasketøjskurv.

Læs mere
Bolig & Design
Ny inspiration til køkkenindretning

Sæsonens nye kollektioner byder på masser af skøn inspiration til indretning af køkken og spisestue. Se de skønne vitriner i genbrugstræ fra Riviéra Maison og den nye stentøjsserie 'Esrum Night' fra Broste Copenhagen. Få styr på bestikket med holdere i flet fra Nordal, og hæld mel, gryn, kaffe og te...

Læs mere
Bolig & Design
Steltons varme efterårskollektion

Her i efteråret lancerer Stelton en sandfarvet udgave af den prisvindende stentøjskollektion ’Theo’, designet af Francis Cayouette.

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville Efterår 2019

Med 'Bloomingville Creative Collection' byder efterårets kollektion fra Bloomingville anno AW19 på masser af ny skøn inspiration til boligindretningen. Rustikke teksturer og naturlige materialer som træ og kurveflet giver, sammen med puder og plaider i smukke, dæmpede farver, kollektionen et...

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk boligstil: Indret med træ

Træ er et fantastisk materiale, ikke mindst i boligindretningen. Med smukke gyldne overflader, unikke åretegninger og knaster er det som at få en lille bid af naturen med indenfor. Træ i indretningen er smukt at se på, lækkert at røre ved, og samtidig robust og bæredygtigt. Fra elegante spiseborde,...

Læs mere
Bolig & Design
Nordal

Med smukke efterårsmåneder ventende forude, præsenterer Nordal deres kollektion for foråret 2019. En på én gang smuk og stemningsfuld kollektion: Lette, stilfulde møbler i enkelt design i blandt andet lys rattan og teak, boligtekstiler, puder og plaider i smukke nordiske nuancer; natur, grå og...

Læs mere
Bolig & Design
Nordisk og fransk landstil

Den franske-nordiske landstil har en helt særlig charme. Det er en stil, der på smukkeste vis kombinerer elegante møbler i romantisk landstil med bløde tekstiler, puder og plaider i dæmpede farver og yndig brugskunst i glas, patineret fattigmandssølv, genbrugstræ og pileflet.
Det er elegant og...

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor AW18: Skab rum til hyggelige stunder

Efter en lang sommer venter et travlt efterår, og her kan man hurtigt komme til at sætte stor pris på de små, fredelige stunder hjemme. Med efterårets kollektion fra House Doctor er der fokus på indretning, der understøtter en afslappet stemning og inviterer til hyggeligt samvær og adspredelse.

Læs mere
Bolig & Design
Indret med blå

De blå nuancer lyser op i indretningen i sommermånederne. At indrette sig med himlen og havets farver er både smukt og smagfuldt - og tilføjer noget friskt og nordisk til stemning og udtryk.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bænk Muubs

Bænk Muubs

Rundt stuebord

Rundt stuebord

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^