500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Økologisk maling til soveværelset
Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage
Kraftfulde kværne

Salt og peber er basiselementer i det danske køkken. Det gælder ikke mindst ved spisebordet, hvor smagsoplevelsen følges helt til dørs med friskkværnede krydderier ...

Med seneste skud på stammen af bordkværne i den velkendte Eiffel-serie bringer Raadvad nu mørk minimalisme ind på spisebordet og sætter krydderi på køkkenet med nyttigt værktøj...

Kraftfulde kværne i stilrent design
Salt og peber er basiselementer i det danske køkken. Det gælder ikke mindst ved spisebordet, hvor smagsoplevelsen følges helt til dørs med friskkværnede krydderier. Nu præsenterer Raadvad et nyt sæt bordkværne, som markerer sig med selvsikker enkelthed og skaber stilfulde smagsoplevelser med mørk minimalisme.

Effektive kværne er uundværlige på ethvert veldækket middagsbord, når maden skal have et ekstra pift med friskkværnet peber og salt.

Nu udvider Raadvad den klassiske Eiffel-serie i træ med et stilfuldt salt- og pebersæt i mat sortlakeret træ, som sætter prikken over i’et på både borddækning og middagsretter.

Sort elegance ved middagsbordet
Præcis som Eiffeltårnet i Paris står de nye salt- og peberkværne som to smukke monumenter og giver et både enkelt og imponerende udtryk. Kværnenes matte overflader i sort træ brydes af et blankt stålbånd, som skaber sort elegance med flotte kontraster.

Designet er samtidig både praktisk og funktionelt, ligesom den strømlinede form ligger godt i hånden, når krydderierne kværnes. Det gælder, uanset om der skal sættes ekstra krydderi på en lækker lasagne eller grillsteaken skal have et krydret peberstrøg.

Praktisk uden drys på dugen
Med et næsten uopslideligt keramisk værk er Raadvads nye Eiffelkværne både solide og nyttige. Kværneværket giver en suveræn maling af salt og grove peberkort, og på kværnenes bund er det let at indstille krydderiernes finhed.

Det betyder, at konsistensen altid rammer plet, uanset om æggekagen skal have et drys af grove peberflager, eller suppen strøs med fint salt. Og med en smart antidrys-funktion er det sikkert, at salt og peber sætter krydderi på kokkerierne i stedet for at havne på dugen.


Prisen for de nye Eiffelkværne i sort plast er vejl. 299,00 kroner.
Nærmeste forhandler oplyses på telefon 87 20 11 00.

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Bloomingville<BR> - Smuk, nordisk indretningsstil

Bloomingville
- Smuk, nordisk indretningsstil

Sådan vælger du et <BR>overordnet farvetema til dit hjem

Sådan vælger du et
overordnet farvetema til dit hjem

Kare Design spisebordsstol

Kare Design spisebordsstol

OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

Shopping Nyheder
Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Boliginteriør fra Riviera Maison hos Rosen-lund.dk

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Louisiana plakater

Louisiana plakater

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^