Økologisk maling til soveværelset
Julekrans
Gave til hundeejer
Akvarel i drømmende farver
I dialog med omgivelserne

De duver sagte i vandets strømninger - de bølger smukt i vinden - de vibrerer intenst i luften...

De duver sagte i vandets strømninger - de bølger smukt i vinden - de vibrerer intenst i luften. Er man én gang stødt på Sandra Davolios keramiske vidundere, glemmer man dem aldrig. For den italiensk fødte keramiker skaber værker, som bevæger beskueren og sætter livsvarige aftryk i hukommelsen.

Skulpturelle, organiske og funktionelle
Sandra Davolios udtryksfulde produkter tager form som dramatiske skulpturelle, organiske og funktionelle krukker og vaser, som lever enkeltvis eller to og to, hvor de går i smuk og inciterende dialog med omgivelserne.

Sandra Davolios keramik kan opdeles i to familier. De grafiske værker og de krøllede værker. De grafiske værker er stramme, arkitektoniske værker, som er holdt i sort, hvid eller rustbrunt. Silhuetterne er høje og slanke (cirka 70 cm), mens rytmisk påsatte vandrette lameller danner nye former omkring kernen og får helheden til at vibrere i luften. Flere af værkerne er skabt parvis, så der skabes et spændrum mellem to separate former. Krukkernes dramatiske former og størrelser kræver plads. Derfor er Sandra Davolios keramik særdeles velegnede både til private boliger med store åbne gulvflader, moderne kontorer, offentlige rum, receptionsområder og steder i øvrigt, som fordrer et imødekommende miljø. Vaserne er vandtætte og derfor velegnede til blomster. Kaskader af eksotiske eller skulpturelle planter vil på fornem vis kunne understrege Sandra Davolios vaser og krukker og visuelt fylde hver krog af selv meget store rum.

Sandra Davolios krøllede værker er en visuelt sart familie, men materialemæssigt er de stærke. Krukkerne har et organisk udtryk som undersøiske koraller, eksotiske vandplanter og søpindsvin, der dovent følger vandets bevægelser. Krukkerne er typisk 30 cm høje, og overfladens stoflighed indbyder lokkende til berøring. Farverne er typisk holdt i grønne toner: en mørk velourblød grøn og en selvlysende forårsagtig lime. De værker, som er udført i porcelæn, får som regel lov at forblive hvide - med eller uden gennemsigtig glasur. Den krøllede familie har en intim og hyggelig udstråling, som gør værkerne velegnede til både private boliger og offentlige rum, hvor en vedkommende og tæt stemning byder gæster velkommen. Også den krøllede familie er vandtæt, og produkterne kan derfor også her bruges som vaser.

Sandra Davolios produkter opstår som en dualitet mellem genkendelige, brugbare former og ukatalogiserbare produkter. Den oprindelige næsten arketypiske form har dermed forladt sin oprindelige form og er blevet en parafrase med nye, uventede relationer til omgivelserne. Et objekt, som indbyder beskueren til ophold og refleksion. Hvert eneste af Sandra Davolios produkter er unikke. Kunstneren skaber selv alt fra start til slut, og hun slipper aldrig et produkt, før det er besjælet med dén personlighed og karakter, som får hendes værker til at brænde sig fast på nethinden.


Forhandleroplysning: Tlf. 21 83 63 30.

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Skoskab i stål

Skoskab i stål

Giv plads til planter

Giv plads til planter

Lampetrends

Lampetrends

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Hjørneborde, sideborde & bakkeborde

Shopping Nyheder
Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Roon & Rahn<BR> - Dansk design til entréen

Roon & Rahn
- Dansk design til entréen

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Rundt stuebord

Rundt stuebord

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^