Tommy Hilfiger
AVIVIR Baobab
Akvarel i drømmende farver
Roy Kirkham tehætte Redoute Roses
Home by claire

HomE by Claire har skabt en selvstændig og bæredygtig living-serie til stue, bade- og soveværelse ...

HomE by Claire har skabt en selvstændig og bæredygtig living-serie til stue, bade- og soveværelse. Med forførende flair for et gennemgående helhedsbillede guider designeren os igennem rummene med livgivende og visuelle virkemidler, der fremstår funktionelle og æstetiske.

Lyset spiller en væsentlig rolle i efterårets kollektion - atmosfæren højnes via watt eller væge. Storskærmede lamper knejser selvbevidst i balancerende sølvringe eller i aflange organiske former, mens olielamperne skaber liv inde og ude i store dråbeformede ’sølvstænk’. Stearinlys i lækre lanterner og fortryllende hurricanes hæver gulvarealet fra gangbro til stemningsfuld lysbro. Lysestager stråler i stribet glas eller som slanke, stilistiske baobab-træer. Kombinationen af sort, sølv og glas giver charme og sjæl til designerens univers af lys.

HomE by Claire præsenterer også puder til pynt i spændende materialer. Strukturvævede bomuldspuder i sort og grå skaber spil med distingverede detaljer i skinnende sølv. Sorte skindpuder sat sammen med ruskindspuder, hvor pipings i glat skind fremhæver designet, giver en smuk sofa-synergi. Pas på med at læne dig tilbage, det kan være vanedannende.

Badeværelset indrettes med flere flotte serier af funktionelt udstyr; sæbeholder, lotiondispenser, tandkrus og toiletbørste i et gennemført og luksuriøst look. En velduftende serie til personlig pleje og de eksklusive håndklæder i afstemte farver – lysegrøn, grå, mørkegrå, sort, lavendel og hvid – vil opholde gæsten i lang tids velvære.

Soveværelset tilgodeses med sengetæpper, sengetøj og store puder. Her reder designeren op med distingveret elegance ved smukke blomstermønstre og quiltede landskaber i tern. Igen får kontrasterne lov til at lege med hvid, creme og lysegrøn sat op mod sort, koksgrå og mørk chokolade.

HomE by Claire vækker den indre boligindretter med en kollektion, der inspirerer til fornyelse af tid og rum. Med en moderne minimalisme sættes scenen i sølv og sort - en opsætning med garanteret publikumssucces.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 97 15 31 22

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lampetrends

Lampetrends

Giv plads til planter

Giv plads til planter

3 gode råd til personligt nybyggeri

3 gode råd til personligt nybyggeri

OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

OOhh & OOhhx - Dansk miljøvenligt design

Shopping Nyheder
Kister i pileflet

Kister i pileflet

Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^