Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis 

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Du kan vælge enten at:

  • printe dit ark med labels ud på kraftigt A4 papir. Klip de enkelte labels ud, sæt et lille hul i hjørnet til en snor og bind det fast om glasset.
  • printe dit ark med labels ud på selvklæbende a4 papir. Klip det ud og sæt det på beholderens låg eller side.

Alternativt kan man mange steder købe klistermærker eller manila mærker med snor, man selv kan udfylde i hånden.

Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen  

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Bolig & Design
Et lækkert måltid fortjener flot servering 

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen 

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og…

Læs mere
Bolig & Design
Skab hamam stemning på badeværelset 

 

Når det kommer til indretning af badeværelset, så er tiden løbet fra det hvide, kliniske badeværelse. Nu indrettes badeværelser i stedet som personlige velværerum, moderne hamam, hvor der er lagt vægt på den intime og hyggelige stemning med et strejf af luksus.

Se nederst i artiklen Rituals…

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies 

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den…

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil 

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver…

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet 

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en…

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste 

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet 

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor SS20 - Nordisk enkelthed, ro og harmoni 

Med seneste kollektion præsenterer House Doctor deres bud på den kommende sæsons indretningstrends og -tendenser. Her er stribevis af skønne produktnyheder og masser af forår- og sommerinspiration til indretning af lejlighed og hus såvel som uderum, haven, altanen og terrassen.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^