Lanterner fra Rivièra Maison
Bestik Broste Copenhagen
Buddha i guld resin
JBS of Denmark Bamboo Collection
Design med valgmuligheder

Møbeldesignets muligheder for personlig indretning ...

Det nye multibord fås med mange farver puder og som kan bruges både som en stol eller et lille bord...

Linde&Sandström
Det dansk-svenske designfirma Linde&Sandström præsenterer i igen i år flere smukke møbler, enkle linjer og multifunktionalitet, der binder designet sammen til det, som svenske kunder for alvor er ved at få øjnene op for: Møbeldesignets muligheder for personlig indretning.

Linde&Sandström har det seneste år haft held til at åbne mange nye døre i Sverige, hvor markedet for designmøbler ifølge Monica Sandström først for alvor er ved at modnes.

"I forhold til den lange danske tradition for møbeldesign er Sverige et relativt umodent marked. Men der er virkeligt ved at ske noget. Mange svenskere har inden for de seneste år fået øjnene op for, at møbler fra talentfulde, mindre designere kan give et helt personligt udtryk i hjemmet", siger Monica Sandström.

Nye design til personlige valg
Det er danske Anne Linde, der står bag designet i Linde&Sandström, og hendes møbler i aluminium og stål med enkle og alligevel bemærkelsesværdige linjer har succes så forskellige steder som Skandinavien, Storbritannien og Australien.

Det drejer sig blandt andet om borde, stole, sofaborde og reoler. Selvom der er tale om forskellige typer af møbler, har de en fælles rød tråd både designmæssigt og funktionsmæssigt.

"Fælles er mulighederne for det personlige valg", fortæller Anne Linde og fortsætter: "Det er fx ikke tilfældigt, at de nye borde og stole kaldes Multi table og Multi seat. De er lavet med udfræsninger på alle sider, og det betyder, at de kan anvendes på mange forskellige måder, både som bakkebord og som stol. Sammen med de mange farvemuligheder på bakke og sæde, kan vores møbler naturligt bidrage til den enkeltes smag og indretning."

Om Anne Linde
Allerede ved sin afgangsprojekt i 2002 fra designlinjen på Manchester Metropolitan University vakte hun opsigt ved at vinde en pris på New Designers i London. Anne Linde startede i 2003 Linde&Linde Copenhagen, som nu i samarbejde med Monica Sandström er blevet til Linde&Sandström AB.

Om Monica Sandström
Monica Sandström startede sit eget firma Strategic Interior Design i 2002 efter mange års erfaring inden for indretning, salg og marketing.

Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Smuk vægdekoration fra Minifabrikken

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Kister i pileflet

Kister i pileflet

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^