Colour drops til tidens boligstil

Colour drops til tidens boligstil

Colour drops til tidens boligstil 

Engang var potteplanter kun noget, som stod på rad og række hjemme i mormors vindueskarm. I dag bruges planter som element i boligindretningen på lige fod med møbler, kunst og interiør ...

Den klassiske og kulørte Hibiscus er knaldflot i den stilrene boligindretning. Her er den arrangeret i opsigtsvækkende gummivaser....

Planter matcher stilen i boligen
Engang var potteplanter kun noget, som stod på rad og række hjemme i mormors vindueskarm. I dag bruges planter som element i boligindretningen på lige fod med møbler, kunst og interiør.

Skulpturelle, blomstrende planter i potter af beton, kobberkrukker med planter i mørkegrønne toner og luftrensende planter med global afstamning. Ifølge potteplantebranchens markedsføringsselskab Floradania kan danske boligentusiaster glæde sig til en mangfoldig palet af spændende potteplantetendenser i det nye år.

”Efter grundig research i tæt dialog med flere af landets førende trendforskere giver vi nu vores bud på fire spændende trends, som kommer til at præge 2008. Fællesnævneren er, at planterne styles, så de matcher stilen i boligen, uanset om indretningen er lys og let eller mørk og markant,” siger marketing konsulent Anna Marie Nielsen fra Floradania.

Forår med stærke farvestænk
Forårets trend tager udgangspunkt i ønsket om at bringe farverne tilbage i boligen og lyder navnet ”Colour Drops”. Farverne er gul, lilla, orange, rød, grøn og pink, og filosofien er, at blomstrende planter er en nem og billig måde at tilføre rummet et farvedryp i den ellers grå indretning, som nu er oppe i tiden.

Støvede pasteller i sommervarmen
”Pure Living” har et feminint udtryk og beskriver sommerens trend. Materialerne er lyse og delikate som for eksempel glas, marmor, keramik og porcelæn i organiske former. Med en stribe af sarte, støvede pasteller får boligen et let og elegant udtryk.

Efterår med sundt indeklima
Til efteråret hedder trenden ”Green Global”. Her handler det om fair trade og bæredygtighed, og der er fokus på planter med en historie fra fjerne egne. Farverne er varme, dæmpede nuancer af lilla og grøn kombineret med neutrale effekter. Planterne har luftrensende effekter og bliver et naturligt element for at opnå et godt indeklima.

Æstetisk stemning i vinterens kulde
Der er noget puritansk over vinterens trend ”Nordic Heritage”. Udtrykket er ensomt og lidt køligt men fyldt med en smuk, æstetisk stemning. Farvepaletten spænder fra mørkegrønne og –blå toner over gråbrune nuancer til isblå, sort og hvid, mens kobber og sølv bruges som kontrastfulde effekter.

Inspiration til trendy boligindretning
”Fundamentet for de fire trends er, at den moderne forbruger vælger planter, som understreger boligens farver og stil. Men det handler samtidig også om at iscenesætte planterne i nye, spændende fortolkninger, og på den måde bliver det planterne, som sætter scenen i boligen,” siger Anna Marie Nielsen.

Sammen med de danske gartnere står Floradania klar med masser af inspiration og gode tips til trendsættende boligindretning i potteplanternes tegn.

Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær 

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Smuk boheme fra Tine K Home 

Sommeren går på hæld, og med udsigt til efterår kan det være rart at få indrettet sig til kølige dage med hygge og sysler inden døre. Hos danske Tine K Home byder den kommende sæson på stribevis af smukke nyheder til elegant og stemningsfuld indretning.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: 70´er stil fra Hübsch 

Fra Hübsch byder efteråret på en skøn kollektion og hyldest til 70´ernes parcelhus og indretning. Her kan åben pejs, listelofter, hessian- og murstensvæg få selskab af den nye kollektions smukke lyse træmøbler, grafiske plakater, klassiske sofadesign, unika keramik og stentøj samt tekstiler og puder…

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen  

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Bolig & Design
Et lækkert måltid fortjener flot servering 

Servering er en vigtig del af et dejligt måltid. Hvad enten det er chili con carnen, hakkebøffen, laksestykket, den grønne salat eller desserten, så virker maden bare mere indbydende, når den anrettes og serveres i smukke skåle, på flotte tallerkner og fade.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen 

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og…

Læs mere
Bolig & Design
Skab hamam stemning på badeværelset 

 

Når det kommer til indretning af badeværelset, så er tiden løbet fra det hvide, kliniske badeværelse. Nu indrettes badeværelser i stedet som personlige velværerum, moderne hamam, hvor der er lagt vægt på den intime og hyggelige stemning med et strejf af luksus.

Se nederst i artiklen Rituals…

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies 

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den…

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis 

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^