Nye plejende vinterfavoritter
Gave til hundeejer
Skoskab i stål
Akvarel i drømmende farver
Colour drops til tidens boligstil

Engang var potteplanter kun noget, som stod på rad og række hjemme i mormors vindueskarm. I dag bruges planter som element i boligindretningen på lige fod med møbler, kunst og interiør ...

Den klassiske og kulørte Hibiscus er knaldflot i den stilrene boligindretning. Her er den arrangeret i opsigtsvækkende gummivaser....

Planter matcher stilen i boligen
Engang var potteplanter kun noget, som stod på rad og række hjemme i mormors vindueskarm. I dag bruges planter som element i boligindretningen på lige fod med møbler, kunst og interiør.

Skulpturelle, blomstrende planter i potter af beton, kobberkrukker med planter i mørkegrønne toner og luftrensende planter med global afstamning. Ifølge potteplantebranchens markedsføringsselskab Floradania kan danske boligentusiaster glæde sig til en mangfoldig palet af spændende potteplantetendenser i det nye år.

”Efter grundig research i tæt dialog med flere af landets førende trendforskere giver vi nu vores bud på fire spændende trends, som kommer til at præge 2008. Fællesnævneren er, at planterne styles, så de matcher stilen i boligen, uanset om indretningen er lys og let eller mørk og markant,” siger marketing konsulent Anna Marie Nielsen fra Floradania.

Forår med stærke farvestænk
Forårets trend tager udgangspunkt i ønsket om at bringe farverne tilbage i boligen og lyder navnet ”Colour Drops”. Farverne er gul, lilla, orange, rød, grøn og pink, og filosofien er, at blomstrende planter er en nem og billig måde at tilføre rummet et farvedryp i den ellers grå indretning, som nu er oppe i tiden.

Støvede pasteller i sommervarmen
”Pure Living” har et feminint udtryk og beskriver sommerens trend. Materialerne er lyse og delikate som for eksempel glas, marmor, keramik og porcelæn i organiske former. Med en stribe af sarte, støvede pasteller får boligen et let og elegant udtryk.

Efterår med sundt indeklima
Til efteråret hedder trenden ”Green Global”. Her handler det om fair trade og bæredygtighed, og der er fokus på planter med en historie fra fjerne egne. Farverne er varme, dæmpede nuancer af lilla og grøn kombineret med neutrale effekter. Planterne har luftrensende effekter og bliver et naturligt element for at opnå et godt indeklima.

Æstetisk stemning i vinterens kulde
Der er noget puritansk over vinterens trend ”Nordic Heritage”. Udtrykket er ensomt og lidt køligt men fyldt med en smuk, æstetisk stemning. Farvepaletten spænder fra mørkegrønne og –blå toner over gråbrune nuancer til isblå, sort og hvid, mens kobber og sølv bruges som kontrastfulde effekter.

Inspiration til trendy boligindretning
”Fundamentet for de fire trends er, at den moderne forbruger vælger planter, som understreger boligens farver og stil. Men det handler samtidig også om at iscenesætte planterne i nye, spændende fortolkninger, og på den måde bliver det planterne, som sætter scenen i boligen,” siger Anna Marie Nielsen.

Sammen med de danske gartnere står Floradania klar med masser af inspiration og gode tips til trendsættende boligindretning i potteplanternes tegn.

Bolig & Design
Black Friday 2021 - Op til 50% rabat!

Du behøver ikke storme rundt efter gode Black Friday-tilbud, for her har vi samlet et udvalg af de allerbedste tilbud i november med op til 50% rabat!

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Lav et moodboard

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Let, lyst og lækkert fra Tine K Home

'Ro og harmoni' må være temaet for Tine K Home 2021. Med vanlig sans for lækkert design og smuk indretning, kombinerer kollektionen det lette og afslappede udtryk med dynamisk design og kvalitet.

Læs mere
Bolig & Design
Smuk opbevaring i kurveflet

Findes der noget så skønt som opbevaring i kurveflet? Vi har samlet et udvalg af vores annoncørers bud på skønne kurve fra anerkendte producenter til opbevaring i badeværelset, køkkenet, stuen, entréen til blandt andet vasketøjet, køkkengrej, tæpper og plaider, aviser og magasiner, planter, brænde...

Læs mere
Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,...

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Indretning: Skønne nips, idéer og små detaljer

Indretningsstil handler om de små detaljer; om valget af farver og dekor som nips, pyntefigurer, urtepotter, puder, plakater og møbelbetræk, der understreger stilen, skaber stemning og blikfang.

Her får du 20 søde, sjove, unikke idéer.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Lampetrends

Lampetrends

Giv plads til planter

Giv plads til planter

Giv stuen en makeover<BR> - lynhurtigt og billigt

Giv stuen en makeover
- lynhurtigt og billigt

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Understel: Bord-, senge- og sofaben

Shopping Nyheder
Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Bænke hos BOBO

Bænke hos BOBO

Dansk design Novoform

Dansk design Novoform

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^