Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye, spændende former og design.

Bolig & Design
Broste Copenhagen kollektioner  

Bliv inspireret til sommerindretning med Broste Copenhagen ...

Læs mere
Bolig & Design
Havemøbler: Find inspiration til haveindretning i de nye boligkollektioner  

Skab den dejligste sommerstemning i haven og på terrassen med de nyeste havemøbler fra de aktuelle forår/sommer interiørkollektioner. Udforsk de nye indretnings trends og tendenser fra danske kvalitetsbrands som Ib Laursen, House Doctor og Tine K Home, og bliv inspireret til praktisk og smuk…

Læs mere
Bolig & Design
Lexinton Summer Collection 2024 

Med sit nordiske twist og tidløse design er Lexinton Company et brand, der på smukkeste vis fanger New England-stilen. Deres kollektioner af møbler, interiør og tekstiler emmer af charme og skandinavisk livsstil, der indfanger essensen af stranden, himlen og havet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Skab dit drømmesoveværelse 

Af alle hjemmets rum, er soveværelset som regel det rum, der indretningsmæssigt lægges mindst vægt på. Måske skyldes det, at soveværelset jo sjældent vises frem – og måske derfor kommer det nemt til at fungere som opmagasineringsrum for rod og ragelse.

Men i virkeligheden bør enhver have et rart og…

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Nordisk, lyst & lækkert 

Skab den smukkeste, lette og lyse indretning ved at tilføje gyldne nuancer; creme, sand og guld til den kølige, nordiske stil. Match de hvidpigmenterede møbler med sandfarvet plys, lamper med guldfatning, spejle i guldrammer og giv plads til iøjnefaldende statement items og personlig stil.

Læs mere
Bolig & Design
Slettvoll - Nye kollektioner 

Med adresse på Oslo Plads er norske Slettvoll flot repræsenteret i Danmark. Bag den elegante husfacade finder man det smukkeste udvalg af Slettvol møbler, lamper og interiør til både hjemmet, sommerhuset og haven.

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet? 

Der er intet så rart som at komme hjem til et rent og ryddet hus. For de fleste kræver det imidlertid, at der indimellem må gøres en ekstra indsats for at komme til bunds i alt det, man har fået akkumuleret i skuffer, skabe og kasser – eller som bare ligger og fylder.

Læs mere
Bolig & Design
Tips om trends: 2 bud på gennemført indretningsstil 

Det behøver ikke være det store, tidskrævende projekt at få ny stil i stuen. Ved at kigge på rummets muligheder og planlægge projektet trin-for-trin, har du allerede taget første skridt til en stue, der afspejler din personlige stil.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Indret det lille rum 

Små rum har det med at ende som pulterkamre, hvor der opbevares ting og sager, som man ikke lige har i brug. Det er ærgerligt, for de små kvadratmeter kan indrettes til hyggelige og anvendelige opholdsrum.

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene  

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres…

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har…

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^