Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner

Smuk, rustik bænk til entré eller soveværelse fra House Doctor.

Bazaar: Boliginteriør fra de nye kollektioner 

Fra de nye kollektioner kommer smuk, stilfuld og inspirerende interiør. Se nye indretningstrends fra Bungalow, Meraki, House Doctor og Speedtsberg, økologiske vægfarver fra Auro.dk, plakater fra Permild & Rosengreen, livsstilsmagasiner fra New Mags og lækre coffee table books.

Bolig & Design
Boligindretning: Sådan laver du et moodboard 

Udgangspunktet for et hvert indretningsprojekt er, at samle de idéer du har for rummets funktionalitet, indretning, udtryk og stemning. Til det formål kan vi varmt anbefale brugen af et moodboard.

Læs mere
Bolig & Design
Oliver Furniture - Skandinaviske mentalitet og livsstil 

Danske Oliver Furniture, står for mange som den perfekte kombination af funktionalitet og æstetik. Der er noget velkendt og autentisk over de smukke møblers enkle design, en særlig lethed og noget meget skandinavisk. Oliver Furniture er skabt af møbeldesigner Søren Rørbæk, som tidligere har tegnet…

Læs mere
Bolig & Design
Opbevaring: Kasser, kister og kurve 

Selv de allerbedste oprydningsråd er nytteløse, hvis man ikke har nogle steder at opbevare tingene. Gode opbevaringsløsninger er et 'must' i et velindrettet hjem. Med dem kan alle ting have deres faste pladser, så de er nemme at finde, og hjemmet til enhver tid opleves rart og ryddet.

Læs mere
Bolig & Design
Boligstil: Smukt, illustrativt og lærerigt 

Blandt natur-, have- og gastronomiinteresserede er Koustrup & Co. kendt for deres praktiske håndbøger om blandt andet svampe, krydderurter, bær og frugter, deres store fagbøger om spiselige blomster, syltning og mjødbrygning og opslagsværker om den økologiske have og den selvforsynende familie. Det…

Læs mere
Bolig & Design
House Doctor - ny kollektion 

Den nye kollektion fra House Doctor byder på masser af nye ideer til en enkelt og funktionel boligstil. Se smukke kollektioner af håndlavet porcelæn, skulpturelle lamper, kurve og opbevaringsløsninger, lækre retroinspirerede møbler i stringent design og eksklusive boligaccessories.

Tjek også alle…

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen 

Gå på opdagelse i den nye kollektion ”Heritage” fra Broste Copenhagen. Her præsenterer brandet masser af inspiration til boligindretning, og samtidig deres nyeste bud på interiør; møbler og boligtilbehør. Broste Copenhagen byder på lette sommerfarver og -nuancer, skønne 60'er fornemmelser, nye,…

Læs mere
Bolig & Design
Bloomingville: Rum til ro og nærvær 

Med nye kollektioner fra Bloomingville følger inspiration til, hvordan du hurtigt og nemt kan få skabt en oase af ro og nærvær. Bliv klogere på sæsonens tendenser og få idéer til ny indretning.

 

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Smuk boheme fra Tine K Home 

Sommeren går på hæld, og med udsigt til efterår kan det være rart at få indrettet sig til kølige dage med hygge og sysler inden døre. Hos danske Tine K Home byder den kommende sæson på stribevis af smukke nyheder til elegant og stemningsfuld indretning.

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: 70´er stil fra Hübsch 

Fra Hübsch byder efteråret på en skøn kollektion og hyldest til 70´ernes parcelhus og indretning. Her kan åben pejs, listelofter, hessian- og murstensvæg få selskab af den nye kollektions smukke lyse træmøbler, grafiske plakater, klassiske sofadesign, unika keramik og stentøj samt tekstiler og puder…

Læs mere
Bolig & Design
Boligindretning: Organiske former og diskrete farver fra Broste Copenhagen  

Med kollektionerne 'The Human Connection', ’Eli’ og ’Nordic Bistro by Aurelien Barbry’ fejrer Broste Copenhagen efteråret og hjemmet som fristed. Det er hér vi kan koble af og nyde nuet i hyggelige, trygge rammer i eget selskab og sammen med familien.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
Nye Bøger
^