Tekande fra Serax
Metal krukker House Doctor
Lanterner fra Rivièra Maison
Buddha i guld resin
Ambient lounge

Nu bliver sækkestolen til loungemøbel ...

Ambient Lounge har genopfundet sækkestolen, og åbner markedet for et større og bredere publikum hvor cool og trendy møbler er primær focus. Ambient Lounge repræsenterer kategorien "Urban Lounge Wear" med et serie af super designede, komfortable og fleksible lounge møbler som alle har råd til.

Ambient Lounge har revolutioneret sækkestolsmarkedet i Storbritannien, Europa, Australien og Asien med deres serie af designer sækkestole. Serien består af i alt 6 forskellige modeller af loungestole, alle udført i smarte og nutidige stoffer og materialer som – siden Ambient Lounge startede i 2006 – har opnået en succes som har oversteget alles forventninger.

"Siden 60’erne har vi vist kendt til sækkestolenes fantastiske kvaliteter, men har samtidig været pinligt berørte over at vise dem frem, og har således givet sækkene en fast plads i skabet eller børneværelserne når hjemmet skulle vises frem. Ved at tilføre produkterne et godt, nutidigt og funktionelt design mener vi at have skabt broen mellem form og funktion.", siger Ambient Lounge’s stifter og designer Grant Morris.

Hvad angår Ambient Lounge’s succes på verdensplan tilføjer han "Siden vi startede har vi anslået at mere end halvdelen af vores salg er sket ved ’mund til mund’. Jeg tror at det meget passende fortæller os at vi har ramt plet med såvel design, farver som komfort med vores serie. Ikke mindst vores udendørsserie har ramt et uudforsket område, hvor der ikke i forvejen har været noget alternativ".

Fra og med 1. marts er Ambient Lounge klar til at genskabe succesen i resten af verden med fuld distribution til hele Skandinavien. "Ambient Lounge er et perfekt marked for vores produkter. Stil farver og formål er perfekt til den minimalistiske skandinaviske indretningsstil. I første omgang vil vi fokusere fokusere på de to indendørsmodeller "Evolution" og "Studio Lounger" men i løbet af 2009 vil alle øvrige modeller også være tilgængelige." siger Grant Morris.

Find nærmeste forhandler på:

Bolig & Design
Rengøring med omtanke - 6 miljøvenlige tips

Vil du gøre rent og samtidig sørge for at belaste miljø og sundhed mindst muligt, så hold igen med rengøringsmidlerne. Brug så lidt rengøringsmiddel som muligt og gør dig umage med at vælge de mindst miljøbelastende produkter og undgå klorholdige og antibakterielle midler. Meget rengøring kan oftest...

Læs mere
Bolig & Design
Hübsch SS20 - Tendencies

Med præsentationen af forårets ’Tendencies’-kollektion fra Hübsch, er der udsigt til skønne møbler, lamper og boligtilbehør, som især synes inspireret af 70´ernes organiske formsprog med smukke, runde kurver og bløde vinkler. Trenden, som spås at præge boligindretningen de kommende år, giver den...

Læs mere
Bolig & Design
Broste Copenhagen SS20 - Inspireret af den nordiske sommer; lyset, havet og naturen

Fra Broste Copenhagen kommer en stribe dejlige sæsonnyheder, der på smukkeste vis understreger nordisk enkelthed, kvalitet, rene linjer og flot håndværk. Kollektionen byder på farver og materialer, der komplementerer hinanden og skaber smuk balance mellem klassiske farver, bløde pastelfarver og...

Læs mere
Bolig & Design
Design og print dine køkkenetiketter og labels gratis

Etiketter på køkkenets glas og beholdere bidrager til orden i køkkenskabet. På hjemmesiden Avery.dk kan du gratis benytte et program til at designe dine egne etiketter og labels.

Læs mere
Bolig & Design
Nordal SS20 - Flot kontrast til nordisk stil

For foråret og sommeren 2020 præsenterer Nordal en skøn kollektion med mange nye, originale elementer, der skaber flot kontrast til den nordiske og minimalistiske stil. Fra håndlavede møbler i bambus- og rattan, gulvtæpper i jute samt kakkelborde og helfigursspejle i trærammer, der giver...

Læs mere
Bolig & Design
Trin-for-trin: Få nemt styr på køkkenskabene

Ingen planer for weekenden, så kan et par timers oprydning i køkkenet være godt givet ud. Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Læs mere
Bolig & Design
Dansk design tiltrækker udlandet

Den internationale interesse var stor, da danmarks største interiør- og designmesse, Formland, bød på fire dages oplevelsesunivers med inspirerende trendmiljøer, spændende designtalks og flotte udstillinger fra både nye og etablerede brands. Såvel udstillere som besøgende ser tilbage på en...

Læs mere
Bolig & Design
8 dejlige idéer til din ønskeliste

Styr på, hvad alle andre ønsker sig, men ikke helt dine egne gaveønsker? Her er 8 lækre luksusting - lige til at sætte på ønskelisten!

Læs mere
Bolig & Design
Svært ved at komme i gang med oprydningsprojektet?

Rigtig mange af os har tendens til at udsætte oprydningsprojekter igen og igen. Dét skriver Elfa, der designer opbevaringssystemer og -løsninger. De har undersøgt, hvilke faktorer der spiller ind og kan motivere os til at komme i gang med et længe planlagt oprydningsprojekt.

Læs mere
Bolig & Design
30 geniale - og helt uundværlige - opbevaringsløsninger til køkkenet

Det er meget nemmere og sjovere at lave mad, når der er styr på køkkengrej og -udstyr, når tingene har deres faste plads i køkkenskabene, og når de, til en hver tid, er nemme at komme til.

Er der rod i grydeskabet, bestikskuffen og køleskabet, eller savner du pæn og praktisk opbevaring af...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Smudsmåtte fra Tica

Smudsmåtte fra Tica

Maria Fynsk Norup

Maria Fynsk Norup

Hübsch knagerække

Hübsch knagerække

Danske designklassikere

Danske designklassikere

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
^