Livsstilsmesser 2024 - Sjælland, Jylland og Fyn

Der er dejlige oplevelser i vente, når årets livsstilsmesser inviterer til sommerens udstillinger. Her finder man hyggelig stemning, inspiration til hjem og have, lækkerier og delikatesser - og masser af gode gode tilbud.

Livsstilsmesser 2024 

Årets livsstilsmesser på landets godser, slotte, klostre og haver, er forårets og sommerens store trækplastre. De smukke messer oser af romantisk sommerstemning og er de perfekte udflugtsmål i weekenden.

På messerne står udstillerne klar i deres boder med alt fra brugskunst, boligtekstiler, havegrej og boligtilbehør, til modetøj, smykker, skønhed- og plejeprodukter, lokale delikatesser, vine, kaffe og chokolade.

I disse dejlige omgivelser kan man snildt bruge en hel dag, nyde den dejlige stemning, kigge på fine sager til hjem og have, og få masser af inspiration til gaveindkøb.

Vi er i gang med at udarbejde en oversigt over årets messer, og hører meget gerne fra messearrangører.

Skriv til KvindeGuiden.dk

Livsstilsmesser
Kreative Messer 2024 

Hvor afholdes der krea-messer, hvornår kan man besøge dem, og hvordan bliver man udstiller?

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets kreative…

Læs mere
Livsstilsmesser
Krimimessen 2024 

Krimimessen er en årlig festival der hylder og fejrer kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger. Den bliver afholdt i FÆNGSLET i Horsens, og i år i weekenden den 16. – 17. marts.

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse 

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle ', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration og…

Læs mere
Livsstilsmesser
Boligmesser 2022: Inspiration til hus og have 

Danskerne elsker deres bolig. Der bygges om, indrettes, investeres i nyt køkken og bad, og anlægges haver og bygges terrasser, og savner man inspiration, faglig råd og vejledning, så kan man møde dygtige, engagerede fagfolk på landets boligmesser.

Læs mere
Livsstilsmesser
Copenhagen Cooking 2022: Store gastronomiske oplevelser i vente 

Er du glad for mad, så er der store oplevelser i vente, når årets Copenhagen Cooking & Food Festival afvikles i august. Om det er en guidet smagning af spiselige insekter, et lynkursus i at lave den hypede, japanske ramensuppe eller en restaurantcrawl ved søerne, du kaster dig ud i, så venter der…

Læs mere
Livsstilsmesser
Bogmesser 2022: Eldorado for bogelskere 

At tage på bogmesse er en helt særlig oplevelse, for her venter et slaraffenland af forfattere fra ind- og udland, foredrag, forlag, præsentation af nye udgivelser, uddeling af bogpriser - og naturligvis masser af gode tilbud på tidens hotteste titler.

Læs mere
Livsstilsmesser
Boligdage 2023: Bolig- og livsstilsmesse  

Med udsigten til forår, venter en dejlig tid med projekter og gøremål i huset og haven. Der skal gøres klar til en lang og dejlig sommer, og til masser af hyggelige stunder med familie og venner.

For gør-det-selv folket er der både stor tilfredsstillelse i selv at klare opgaverne - og så kan der…

Læs mere
Livsstilsmesser
Livsstilsmesse: Ledreborg Livsstilsdage 2023 

I weekenden XX er det gamle, smukke Ledreborg Slot, og slottets store park, rammen om en omfattende livsstilsmesse med intet mindre en 120 udstillere. Der er lagt op til en weekend fuld af oplevelser, inspiration - og ikke mindst gode tilbud til hus og have, fritid og livsstil.

Læs mere
Livsstilsmesser
Livsstilsmesse på Gavnø Slot: Forårsdage - Hjem & Have 2022  

I det spæde forår, i weekenden 23. – 24. april 2022, afvikler Gavnø Slot en en smuk, hyggelig og alsidig messe, der byder på de sidste nye trends og inspiration til dit hjem, din have, din fritid og livsstil.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^