homework helper canada black typewriter carbon paper b j pinchbecks homework helper website writting essay for pay
Enamel Copenhagen
Studio Loma armbånd
Trine Tuxen ring
Auro terrasseolie<BR> - miljøvenligt og slidstærkt

Kribler det i fingrene for at komme i gang med haven eller hjemmet? Skal der pustes nyt liv i drivhuset? Eller sørger du inspiration til tidens trends indenfor hjem, have, fritid og livsnyderi?

Livsstilsmesse på Gavnø Slot: Forårsdage - Hjem & Have 2022
Redaktionen

I det spæde forår, i weekenden 23. – 24. april 2022, afvikler Gavnø Slot en en smuk, hyggelig og alsidig messe, der byder på de sidste nye trends og inspiration til dit hjem, din have, din fritid og livsstil.

Med et spændende udvalg af udstillere venter der oplevelse for hele familien i de skønneste omgivelser.

"Vi gentager sidste års succes og introducerer 'Forårsdage på Gavnø'. Her vil den historiske slotspark danne ramme om en weekend for alle livsnydere. Inspirerende stande vil tilbyde alt til haven fra plantesalg, krukker, redskaber og havedesign til maskiner, udeovne og outdoor aktiviteter for børn og voksne. Der vil desuden et udvalg af stande med brugskunst og design til hjemmet." fortæller kammerherreinde, baronesse Helle Reedtz-Thott.

  • Forårsdage - Hjem & Have 2022
    Sted: Gavnø 2, 4700 Næstved
    Hvornår: 23. – 24. april 2022
    Åbningstid: 10-16
    Entré: Voksen kr. 135, barn (5 – 12 år) kr. 80, barn (under 12 år) Gratis
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Aalborg 2023

Fra 3. marts venter en hel weekend med dejlige og inspirerende oplevelser, når Krop-Sind-Ånd Helsemessen i Aalborg præsenterer et nordjysk mekka indenfor alternativ behandling.

Fra fredag den 3. til søndag den 5. marts samler den store helsemesse i Aalborg Kongres & Kultur Center 85 dedikerede...

Læs mere
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Brøndby Hallen 2023

Husk, at sætte et stort kryds i kalenderen 3. februar, for her åbnes dørene til et eventyrligt oplevelsesmekka for alle nysgerrige, der vil vide mere om alternativ medicin, naturterapeutiske behandlingsmetoder og personlig og spirituel udvikling.

Fra 3. til 5. februar 2023 danner Brøndby Hallen...

Læs mere
Livsstilsmesser
Mystikkens Univers 2022

I november afholdes den store spirituelle messe 'Mystikkens Univers' på Østerbro i København. Her kan du møde dedikerede udstillere og foredragsholdere, der vil give dig indblik i en holistisk livsstil, og det spirituelle og åndelige liv.

Læs mere
Livsstilsmesser
Krop-Sind-Ånd Helsemesse i Ceres Park Aarhus 2022

’Krop-Sind-Ånd Helsemesse’ i Ceres Park Aarhus, 30. september til 2. oktober 2022, er den store tilbagevendende holistiske helsemesse, som i år samler 100 udstillere, eksperter og foredragsholdere indenfor alternativ behandling, holistisk livsstil, personlig udvikling og spiritualitet.

Læs mere
Livsstilsmesser
Kreative Messer 2023

For alle der passioneret nyder kreative hobby-projekter, men også for alle dem, der drømmer om, at komme i gang med et håndarbejde, venter der store oplevelser og masser af inspiration på landets Kreativ Messer.

På messerne samles udstillere, der deler ud af deres egne erfaringer, og her kan man få...

Læs mere
Livsstilsmesser
Livsstilsmesser 2023

Der er masser af dejlige oplevelser i vente på forårets smukke livsstilsmesser. Her finder du inspiration til dig og dit hjem, gode tilbud - og masser af hygge og atmosfære.

Læs mere
Livsstilsmesser
Krimimessen 2022

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I weekenden den 2. og 3. april 2022 afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og...

Læs mere
Livsstilsmesser
Rejsemesse - Ferie for Alle 2022

Netop som man er ved at blive rigtig godt træt af vinterens mørke og kulde, så åbner rejsebranchen dørene op til årets store rejsemesse. I februar, på rejsemessen 'Ferie for Alle 2022', samles mere end 2.000 rejseeksperter i MCH Messecenter Herning og præsenterer et overflødighedshorn af inspiration...

Læs mere
Livsstilsmesser
Boligmesser 2022: Inspiration til hus og have

Danskerne elsker deres bolig. Der bygges om, indrettes, investeres i nyt køkken og bad, og anlægges haver og bygges terrasser, og savner man inspiration, faglig råd og vejledning, så kan man møde dygtige, engagerede fagfolk på landets boligmesser.

Læs mere
Livsstilsmesser
Copenhagen Cooking 2022: Store gastronomiske oplevelser i vente

Er du glad for mad, så er der store oplevelser i vente, når årets Copenhagen Cooking & Food Festival afvikles i august. Om det er en guidet smagning af spiselige insekter, et lynkursus i at lave den hypede, japanske ramensuppe eller en restaurantcrawl ved søerne, du kaster dig ud i, så venter der...

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Aqua Dulce smykker

Aqua Dulce smykker

Find det brystimplantat<BR> der passer til dig

Find det brystimplantat
der passer til dig

Følg din intuition og brug krystaller<BR> til meditation og visualisering

Følg din intuition og brug krystaller
til meditation og visualisering

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Shopping
^