Krimimessen er en årlig festival med fokus på at hylde og fejre kriminallitteraturen og genren i alle dens afskygninger.

Krimimessen 2022  

Er du vild med krimier, så er der masser af gode oplevelser i vente. April er nemlig krimimåneden over dem alle! I weekenden den 2. og 3. april 2022 afholdes Krimimessen i Horsens, Nordeuropas største festival for krimi og spænding. Her kan du møde danske og udenlandske krimiforfattere, forlag og boghandlere - samt tusindvis af danskere, som deler din hang til gode krimier.

Med knap 150 programpunkter, herunder interviews, foredrag, samtaler og quizzer, er der lagt op til et brag af oplevelser. Ud over oplæsninger, interviews, foredrag, debatter og workshops, så byder weekenden også på uddelingen af årets krimipriser. Her overrækkes 'Krimimessens Publikumspris' og Dansk Horror Selskabs 'Horrorprisen'.

På årets messe kan du blandt andet se og høre interview med Michael Katz Krefeld, der fortæller om 'Imperiet', som er 7. bog i Ravn-serien om kriminalbetjenten Thomas Ravnsholdt. Hør også Anna Grue fortælle om 'Nøglen til mord', der er tredje selvstændige krimi i serien om fru Mortensen. Åsa Larsson stiller også op til interview og fortæller om 'Fædrenes synder', der er 6. bog i krimiserien om Rebecka Martinsson. Og naturligvis kan du også opleve Leif Davidsen fortælle om hans spritnye roman 'Lenins bodyguard', der udkom i marts og allerede ligger på toppen af bestsellerlisterne

 • KRIMIMESSEN HORSENS 2022
  Sted:
  FÆNGSLET, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
  Hvornår:
  2. og 3. april 2022
  Åbningstid:
  Lørdag kl. 10-17 og søndag kl. 10-16
  Entré:
  Lørdag 200 / Søndag 150
Livsstilsmesser
Boligdage 2023: Bolig- og livsstilsmesse  

Med udsigten til forår, venter en dejlig tid med projekter og gøremål i huset og haven. Der skal gøres klar til en lang og dejlig sommer, og til masser af hyggelige stunder med familie og venner.

For gør-det-selv folket er der både stor tilfredsstillelse i selv at klare opgaverne - og så kan der…

Læs mere
Livsstilsmesser
Livsstilsmesse: Ledreborg Livsstilsdage 2023 

I weekenden XX er det gamle, smukke Ledreborg Slot, og slottets store park, rammen om en omfattende livsstilsmesse med intet mindre en 120 udstillere. Der er lagt op til en weekend fuld af oplevelser, inspiration - og ikke mindst gode tilbud til hus og have, fritid og livsstil.

Læs mere
Livsstilsmesser
Livsstilsmesse på Gavnø Slot: Forårsdage - Hjem & Have 2022  

I det spæde forår, i weekenden 23. – 24. april 2022, afvikler Gavnø Slot en en smuk, hyggelig og alsidig messe, der byder på de sidste nye trends og inspiration til dit hjem, din have, din fritid og livsstil.

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^