Tine K Home
Engelsk porcelæn
Sommerudsalg 50 %
Louisiana plakater
Mderma

 

Vind MDerma produkter til pleje af sommerhuden 

Allergivenlig, parfumefri pleje er godt for sommerhuden, for netop i sommermånederne er sol og vand en særlig udfordring for den sarte hud. Nænsomme og effektive plejeprodukter kan blødgøre, fugte og give huden lindring samt gøre huden mere modstandsdygtig og øge dens elasticitet og spændstighed.

Fra danske MDerma kommer en produktserie, der sikrer dig optimal hudpleje sommeren igennem. Serien, der er udviklet af hudlæge Uffe Koppelhus og DermaPharm A/S, henvender sig til mennesker med normal  hud, men også i særlig grad mennesker, der udfordres af tør, sart, irriteret og atopisk hud samt hudlidelser med kløe og eksem.

Har du lyst til at opleve MDermas lækre produkter på din hud, så udlodder vi lige nu 3 skønne pakker, der hver især indeholder plejeprodukter til enten normal hud, tør hud, meget tør hud eller atopisk hud.

Klik ind og se indholdet af de forskellige MDerma pakker, og angiv herunder, hvilken pakke du helst vil have tilsendt, hvis du bliver en af lodtrækningens heldige vindere. Sammen med den valgte pakke følger også MDermas ny oliefri ansigtspleje.

MDerma

Quiz
Angiv hvilken pakke fra MDerma du helst vil vinde:
KvindeGuidens nyhedsbrev
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shop annoncer
Allergivenlig hudpleje til alle aldre

Allergivenlig hudpleje til alle aldre

Lænestol Sika Design

Lænestol Sika Design

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Oliefri ansigtspleje fra MDerma

Bungalow Denmark

Bungalow Denmark

Send en hilsen
^