write my papers with no plager help with write college application essay word what order does a research paper go in current event essay
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
1. advent

Deltag i lodtrækningen om gaveæsker ’The Ritual of Sakura Renewing Ceremony’ fra Rituals.

En stresset krop har brug for at restituere

Vores verden er hektisk, og for mange af os kan det indimellem være svært at finde energi og overskud til at takle hverdagens mange udfordringer. Selvom det netop er her, at vi har allermest brug for egenomsorg, så er ofte, når vi er allermest stressede, at vi glemmer os selv.

Men skal kroppen restituere, så forudsætter det, som alle ved, at vi tager os tid til vores egne behov, og at vi værner om sunde vaner; næringsrig kost, frisk luft, motion og hvile, og ikke mindst de små ritualer, der giver os indre ro og balance.

Inspiration til flere afstressende stunder i hverdagen

For Rituals handler det netop om at inspirere til den vigtige egenomsorg og til flere afstressende stunder i hverdagen. Inspireret af Asiens ældgamle traditioner, har de udviklet deres store sortiment af duftende dejlige luksusprodukter til hjemmet og kroppen. Det er hudpleje af høj kvalitet, og med de skønneste dufte designet af verdens førende parfumeskabere.

Vind den store gaveæske ’The Ritual of Sakura Renewing Ceremony’

Rituals hjemmeside kan du læse om inspirationen til de enkelte kollektioner, om produktudvalg og dufte. Og ved at deltage i KvindeGuidens adventsquiz, kan du måske blive ejer at den mest fantastiske gaveæske ’The Ritual of Sakura Renewing Ceremony’ med produkter duftende af kirsebærblomst og rismælk; en skummende kropsgel, bodyscrub, bodycreme, hår- og kropsmist, håndsæbe og et duftlys.

Rituals udlodder to store ’The Ritual of Sakura Renewing Ceremony’-gaveæsker blandt KvindeGuidens læsere til en samlet værdi af 1.150 kroner.

Du kan deltage i lodtrækningen fra 1. søndag i Advent, dvs. 28. november og frem til lørdag den 4. december.

Hvis du er i tvivl om svaret, så finder du det på Rituals hjemmeside.
Vi sender besked til de heldige vindere.

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Julemarkeder 2022
Shopping
^