buy a doctoral dissertation xiaoliang qi wifi business plan issues to write a paper on example of gantt chart for business plan
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
Kategori: Takt og tone
Takt & Tone: rygeforbud

Er det uhøfligt at bede sine gæster lade være med at ryge?

Er det uhøfligt at bede sine gæster lade være med at ryge. Vi er et ikke-ryger hjem.

----------------------------------------------

Sanne Udsen svarer:

Lad os starte med at slå fast, at i dit eget hjem er det dig, der sætter reglerne. Det er dig, der bestemmer, om der må ryges eller ej. Og det er ganske skrækkeligt at få sit hjem tilrøget af storrygende gæster. Men, men, men. Hvis du vil være en god værtinde, så skal du også tage hensyn til gæsterne og deres behov. Og der er rigtigt mange danskere, der stadig ryger. Og som forventer, at de kan tillade sig at ryge. Hvis du har spædbørn i huset, kan du med rette være meget krakilsk. Men det vil være høfligt af dig at informere dine gæster på forhånd om din skrappe ikke-ryger politik, så du ikke først siger det, når de er ved at hive cigaretterne frem. Hvis du ikke har spædbørn i huset, synes jeg, man skal udvise lidt større tolerance. Hvis det er sommer og tørvejr, og du har en balkon eller en have, så kan du bede dine gæster ryge udenfor. Men hvis det er på denne kolde årstid, så er det lige lovligt ugæstfrit. Udpeg i stedet et rum, hvor der må ryges i. Hvis der er tale om et større middagsselskab, så lad dine gæster ryge under velkomstdrinken og bed dem i øvrigt, når I er kommet til bords, om at vente med at ryge til EFTER desserten. Det er ikke uhøfligt. Men gør det som sagt inden den første tager cigaretterne frem. Og gør det i en let tone.
Sanne Udsen

Om rygning og forholdet mellem rygere og ikke-rygere har jeg skrevet mere i ”Takt og tone i arbejdslivet”.

Takt og tone
Takt & tone på daten

Fra brevkassen: Når han vil betale hele restaurationsregningen, bliver den ene date fornærmet og siger, at hun godt kan betale selv. Når han foreslår at dele regningen, bliver en anden fornærmet og kalder ham ”nærig”..

Læs mere
Takt og tone
Forventninger til brudgommen

Han glæder sig til han skal giftes, men er i tvivl om hvad der forventes af ham. Ekspert i takt & tone, forfatter Sanne Udsen svarer.

Læs mere
Takt og tone
Hvid brud flere gange?

Er det upassende at være hvid brud flere gange? Forfatter og ekspert i takt og tone Sanne Udsen, svarer.

Læs mere
Takt og tone
I sort kjole til bryllup?

Fra brevkassen: En læser spørger forfatter og ekspert i Takt & Tone Sanne Udsen om man i dag, som gæst til et bryllup, kan møde op i sort.

Læs mere
Takt og tone
Regler for skader ved gæstebud

Min venindes søn har smadret mit smukke spisebord og hun nægter at erstatte det...

Læs mere
Takt og tone
Toastmaster

Fra brevkassen: Toastmasteren ved brylluppet styrer rækkefølgen af taler, men hvordan? Bør toastmasteren kontakte gæsterne forud for arrangementet, skal toastmasteren selv holde tale og i hvilken rækkefølge skal familien have ordet?

Læs mere
Takt og tone
Tager man medbragt mad med hjem?

Når man medbringer mad og vin til en sammenkomst, er det så taktfuldt at tage resterne med hjem?

Læs mere
Takt og tone
Spiser man fjerkræ med fingrene?

Hvorledes og i hvilken rækkefølge skal bestik og glas skal ligge ved festbordet? Må man spise fjerkræ med fingrene? Tips til takt & tone ved forårets fine fester ...

Læs mere
Takt og tone
Alle guds børn

Alletiders kriminalroman af Sanne Udsen ...

Læs mere
Takt og tone
Genkend psykopaten

Ordet psykopat kan få det til at gyse i folk. Man tænker på seriemordere og diktatorer. Men de allerfleste psykopater er ikke kriminelle.....

Læs mere
Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping Nyheder
Hvilken boligstil skal du vælge?

Hvilken boligstil skal du vælge?

Veloursofa i okkerfarvet velour

Veloursofa i okkerfarvet velour

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Økologisk vægmaling i smukke nuancer

Kare Design spisebordsstol

Kare Design spisebordsstol

Nye Bøger
Franske finesser - med et nordisk twist

Vild med fransk/nordisk landstil? Lad dig inspirere af den smukke indretningsbog ’Franske finesser - med et nordisk twist’, som er udgivet af det succesfulde designbrand Jeanne d'Arc Living.

I bogen deler kvinderne bag Jeanne d'Arc Living, Lonnie Würtz Jensen og Vivian Christensen, ud af deres...

Læs mere
Vild med genbrug - Af Maj-Britt Soll og Jens Astrup

Brugt interiør pryder danskernes hjem i højere grad end nogensinde før. I den her bog viser skuespillerne Lars Ranthe og Bodil Jørgensen, smykkedesigner Anders Forup og stylist Mette Helena Rasmussen deres mest skattede genbrugsfund, og fortæller om det særlige ved at bo med ting, som andre har...

Læs mere
Enkelt, ligetil, praktisk

Hvis man bruger Terence Conrans kræsne tilgang til det at indrette sit hjem, får man rum, der er afslappet stilfulde, selvsikre og tidløse, mens de samtidig giver mulighed for, at man kan udtrykke sin personlige smag.

Læs mere
Rigtige sommerhuse

Hvad er det, der får folk til at forlade deres velfungerende bolig fredag aften og sidde i kø på motorvejen for at komme hen til et upraktisk hus?

Læs mere
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^