Tommy Hilfiger
500 e-bøger for børn
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje

Store danske musikere hylder Leonard Cohen med koncert i Vega den 13. marts.

VEGA hylder musikeren, manden og ikonet, Leonard Cohen

I 2004 udgav en række danske musikere albummet 'På Danske Læber' udgivet, hvor en række danske musikere fortolkede Leonard Cohens sange. Søndag den 12. marts i Store VEGA hyldes musikeren, manden og ikonet, Leonard Cohen, igen af en lang række danske musikkere. Med Nikolaj Nørlund i spidsen, fortolkes det bedste fra Cohens fantastiske bagkatalog til 'På Danske Læber' anno 2017.

Aftenen er frem for alt en hyldest og fejring af det fantastiske livsværk Cohen efterlader sig og en unik mulighed for spille de sange, der i 'På Danske Læber'-regi har ligget stille i 12 år. I hvert fald i live-mæssig forstand. Oplev Steffen Brandt/Tina Dickow, Jens Unmack, Oh Land, Niels Skousen, Lise Westzynthius/Marie Laurette Friis, Bisse, Ulla Henningsen, John Guldberg, Nikolaj Nørlund, Claus Hempler, Peter H. Olesen, Katinka, Christian Hjelm, Blaue Blume, Nikolaj Nørlund og Carl Emil Petersen i Vega mandag den 13. marts 2017.

Koncert: På danske læber - Leonard Cohens sange fortolket på dansk
Hvor: VEGA - Musikkens Hus, Store Vega, Enghavevej 40 1674 København 
Hvornår: 13. marts 2017 kl. 20.00
Entré: 325 kroner

En fantastisk kvinde

Det chilenske filmdrama 'En fantastisk kvinde', der vandt Sølvbjørnen for Bedste Manuskript på Berlin Film Festival 2017, har dansk biografpremiere på torsdag den 26. oktober.
Filmen er på én og samme tid den smertefulde og betagende historie om Marina, der tjener sine penge som servitrice, men...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Brylluppet

Stephan Strekers 'Brylluppet' er en belgisk-pakistansk co-produktion om en ung pige, der ønsker at frigøre sig fra familiens traditioner, og samtidig en nutidig Romeo og Julie historie, der udspiller sig i vores moderne vestlige Europa.
Den 18-årige pakistanske pige, Zahira har et tæt forhold...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Gensynet

Den franske film 'Gensynet', der har Catherine Deneuve og Catherine Frot i hovedrollerne, er en hjertevarm historie om to meget forskellige kvinders tætte bånd og liv.

Læs mere

Gud taler ud

I 80’erne vokser Jens og hans brødre op i et parcelhus i Risskov. Her regerer familiens overhoved, Uffe – Psykolog og selvbestaltet Gud i slåbrok og underbukser. Forandringer truer familiefreden, da Uffe sætter sig for at skrive sine erindringer. Huset fyldes af Uffes loyale patienter, der både yder...

Læs mere

Paula

Den tyske maler Paula Modersohn-Becker levede hele sit korte, men intense kunstnerliv i skyggen af sin mand Otto Modersohn, men i kunsthistorien har hun indtaget sin retmæssige plads som radikal fornyer af den tyske modernisme. Hun var også kendt for sit nære venskab med digteren Rainer Maria Rilke,...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje

Danmarks Dufte:
Mild og duftende hudpleje

Plakat med hunde

Plakat med hunde

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Roy Kirkham tehætte Redoute Roses

Brink Nordic - Julepynt <BR>som i gamle dage

Brink Nordic - Julepynt
som i gamle dage

^