500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Diætist
Vægttab og trivsel

I hendes forsøg på at nå en lav, stabil vægt har hun kørt en stram kost- og trænings plan, men hun kæmper med træthed og sult ...

Hej diætister,

Jeg er en kvinde på 30 år, 170 cm høj, vejer 63 kg.
De sidste tre uger har jeg indtaget 1200-1300 kcal pr dag og har tabt tre kg. Jeg vil gerne stabiliseres på ca. 60 kg.
Problemet er at jeg har været så træt, tung og øm i kroppen og fryser meget. Jeg er også meget sulten! Jeg kan nærmest ikke passe min træning og mit arbejde (jeg er sanger).
Jeg jogger 1 time 2 gange om ugen, cykler 15-20 km pr uge, går i fitness-center en gang om ugen hvor jeg løber 5 km på ½ time og styrketræner, desuden dyrker jeg individuel pilates en gang om ugen og går ture af og til.
Om morgenen spiser jeg grød, og i dagens løb masser af grøntsager (både rå og tilberedte), bælgfrugter/tofu hver dag til frokost og aften samt to stk frugt. Jeg spiser ikke kød og mælkeprodukter, men af og til fisk, lidt gedeost, sjældent æg, aldrig kaffe, sort te og alkohol. Jeg får et par tsk Oil of Life samt lidt nødder/mandler, vitamin- og kalktilskud og et stykke 70% chokolade!
Jeg tænker om jeg skulle øge til 1500 kcal pr dag så jeg kan få lidt mere protein, et stykke rugbrød og lidt mere fedt? Hvis jeg indtager noget med kunstige sødestoffer bliver jeg endnu mere sulten og blodsukkerbalancen, som i forvejen er meget sart, går helt agurk.
Psykisk har jeg det ellers godt med min kur og er meget motiveret.
Det vil glæde mig meget at høre din vurdering. Tak.

Mvh. Rebecca

_____________________________________________


Hej Rebecca

Du har uden tvivl kørt en for stram plan i de sidste par uger både kulhydrat- og proteinmæssigt, da du samtidig har trænet meget regelmæssigt.
Det har påvirket dit velbefindende, dit energiniveau og din præstationsevne. Når du træner så regelmæssigt, som du gør, har du behov for en del mere kulhydrat og tildels protein. Jeg vil anbefale, at du i resten at dit vægttab mod de 60 kg supplerer med lidt flere kalorier fra disse kilder.
Et niveau svarende til 1550 kcal vil være mere passende, og du vil stadig tabe dig. Dog ikke med en hastighed på 1 kg/uge, men omkring ½-3/4 kg pr.
uge. Mit forlag lyder på flg.;

Morgen:
1½ dl gryn (45 g) til grød

Frokost:
75 g rugbrød eller 60 g grovbrød min. 5 % fibre En proteinkilde i form af fx 2 sk mager ost max. 18 % fedt (40 g), 100 g hytteost, 1-1½ æg, 50-60 g fisk, 50-60 g kogte bælgfrugter eller 150 g tofu 100-200 g grønt

Aften:
3 æggestore kartofler eller 45 g rå ris/fuldkornspasta/bulgur 100 g kogte bælgfrugter, 100-125 g fisk eller ca. 200 g tofu
1-2 tsk olie til tilberedning/dressing
200-300 g grøntsager

Desuden mellemmåltider i form af
2-3 portioner frugt, evt. kan 1 portion heraf ombyttes til ca. 15 g nødder
1 sk grovbrød (40 g) eller 2 stk groft knækbrød (30 g) med fx lidt hummus eller mager ost

Dertil gerne ½ l sojamælk dagligt

Held og lykke med de resterede kilo´s vægttab.

Hilsen,

School for scoundrels

”Lyv, lyv og lyv så noget mere”, er DR P.’s (spillet af Billy Bob Thornton) bedste dating-råd til hans stakkels elever i School for Scoundrels’. Det er Billy Bob Thornton når han er bedst – uforskammet og helt uden skrupler...

Læs mere

Snow cake

Snow Cake er en gribende fortælling om kærlighed, venskab og det kontroversielle forhold mellem en mand på flugt fra sin fortid, en autistisk mor, der lige har mistet sin datter og en lidenskabelig kvinder, der er bange for at binde sig.

Læs mere

The house of eliott

Se eller gense den BBC’s klassiske modedrama THE HOUSE OF ELIOTT....

Læs mere

Regner grasten og zentropa går sammen

Regner Grasten film og Zentropa går sammen om et nyt filmselskab, som skal producere film, der overrasker både os selv og publikum. Med andre ord: den sikre vej til succes i biografen ...

Læs mere

Spider-man slår alle rekorder

Trods flot vejr, slog den nye "Spider-Man 3", både ”Spider-Man 2” og ”Spider-Man 1”.

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Spejl i træramme

Spejl i træramme

Designplakat - Finn Juhl

Designplakat - Finn Juhl

Plankebord Sika Design

Plankebord Sika Design

Vitrineskab Harmony L House Doctor

Vitrineskab Harmony L House Doctor

^