Unge Astrid

Unge Astrid 

Da Astrid Lindgren var meget ung, skete der noget, der ramte hende fundamentalt, en kombination af held og uheld, der kom til at forme hele hendes liv. Det var en begivenhed, der gjorde hende til en af de mest innovative kvinder i vor tid og til fortælleren, en hel verden kom til at elske. Pernille Fischer Christensens film er historien om en ung Astrid, der trods tidens forventninger og religiøse påbud, besluttede sig for at bryde samfundets sociale normer og følge sit hjerte.

Filmen er nomineret til seks priser ved den fornemme svenske filmpris-uddeling, Guldbaggen, blandt andet i kategorierne 'Bedste film', 'Bedste kvindelige hovedrolle', 'Bedste scenografi' og Bedste kostumer.

Titel: Unge Astrid
Instruktør: Pernille Fischer Christensen 
Medvirkende: Alba August, Maria Bonnevie, Magnus Krepper, Henrik Rafaelsen og Trine Dyrholm
Copyright: Nordisk Film Distribution
Premiere: 31. januar 2018

Second Act

Oplev Jennifer Lopez i rollen som Maya Vargas, der som 43-årig kun ønsker én ting … en forfremmelse! Efter 15 år som butiksassistent i et supermarked er hun klar til at komme videre og nu er muligheden der! Hun er den perfekte kandidat til den ledige stilling som manager – lige indtil de finder en…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Destroyer

Oplev Nicole Kidman som politiefterforskeren, Erin Bell, der som ung betjent har været undercoveragent hos en kriminel bande i den californiske ørken med en tragisk udgang som resultat. Da bandens leder efter mange år dukker op igen, er Erin tvunget til at opsøge de tilbageværende medlemmer og…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Cold War

Med dramaet ’Cold War’, har den polske filmskaber, Pawel Pawlikowski, skabt endnu et prisbelønnet mesterværk. Hans tidligere film 'Ida' vandt flere priser og blandt andet en Oscar. Hans nye film ’Cold War’, som også er en sort/hvid film, vandt prisen for bedste instruktion ved filmfestivalen i…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Julemandens datter

Christian Dyekjærs julefilm 'Julemandens Datter' er en herlig julekomedie for hele familien, med Martin Buch, Mia Lyhne, Ella Testa Kusk og Peter Sejer Winther på rollelisten.

Læs mere

julefilm lucia Oprettet af Redaktionen

I Krig & Kærlighed

Oplev Sebastian Jessen, Rosalinde Mynster, Thure Lindhardt og Ulrich Thomsen i den danske storfilm 'I Krig & Kærlighed' instrueret af Kasper Torsting.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^