Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
Stribet sengetøj
DroneRune plakat
The United States vs. Billie Holiday
Redaktionen

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange. Andra Day var, for sin enestående præstation som jazzlegenden, Oscar-nomineret, da prisuddelingen er blevet afviklet.

I sin tid skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen 'Strange Fruit', som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang.

Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, som man, fra højeste sted, forsøger at få stoppet. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen.

Agent Jimmy Fletcher, der spilles af Trevante Rhodes fra 'Moonlight', får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

'The United States vs. Billie Holiday' er instrueret af Lee Daniels, som stod bag de prisvindende dramaer 'Precious'og 'The Butler'.

Titel: The United States vs. Billie Holiday
Instruktør: Lee Daniels
Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne
Premiere: 20. maj 2021
Copyright: Scanbox

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
DroneRune plakat

DroneRune plakat

2 beautyprodukter du må prøve!

2 beautyprodukter du må prøve!

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kosttilskud til PMS: Virker det?

Kuglevase fra Cooee Design

Kuglevase fra Cooee Design

^