Lamper fra Bloomingville
Parfume - ‘Le parfume solide’
Vasketøjskurv på hjul
Indret med 60’er-æstetik
The United States vs. Billie Holiday
Redaktionen

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange. Andra Day var, for sin enestående præstation som jazzlegenden, Oscar-nomineret, da prisuddelingen er blevet afviklet.

I sin tid skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen 'Strange Fruit', som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang.

Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, som man, fra højeste sted, forsøger at få stoppet. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen.

Agent Jimmy Fletcher, der spilles af Trevante Rhodes fra 'Moonlight', får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

'The United States vs. Billie Holiday' er instrueret af Lee Daniels, som stod bag de prisvindende dramaer 'Precious'og 'The Butler'.

Titel: The United States vs. Billie Holiday
Instruktør: Lee Daniels
Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne
Premiere: 20. maj 2021
Copyright: Scanbox

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Christina Jewelry & Watches

Christina Jewelry & Watches

Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Cykelkurv - Romantisk og rummelig i natur rattan

Indret med 60’er-æstetik

Indret med 60’er-æstetik

Vasketøjskurv på hjul

Vasketøjskurv på hjul

^