bertrand russell unpopular essays online professional writers college papers master thesis statement creative writing industry
Sofapude i okkergul uld
Berber gulvtæppe
Fototapeter
Toilettaske fra Derrière la Porte
The United States vs. Billie Holiday
Redaktionen

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange. Andra Day var, for sin enestående præstation som jazzlegenden, Oscar-nomineret, da prisuddelingen er blevet afviklet.

I sin tid skaber Billie Holiday sensation, da hun optræder med sangen 'Strange Fruit', som handler om lynchning i sydstaterne i USA. Koncertsalene er udsolgte, og publikum opfordrer hende til at synge tidens mest kontroversielle sang.

Derfor er Billie Holiday et voksende politisk problem, som man, fra højeste sted, forsøger at få stoppet. I FBI ved man, at Billie er stofmisbruger, og netop det kan bruges til at få hende dømt og fjernet fra scenen.

Agent Jimmy Fletcher, der spilles af Trevante Rhodes fra 'Moonlight', får til opgave at overvåge hende, og involverer sig mere og mere i den karismatiske kunstner.

'The United States vs. Billie Holiday' er instrueret af Lee Daniels, som stod bag de prisvindende dramaer 'Precious'og 'The Butler'.

Titel: The United States vs. Billie Holiday
Instruktør: Lee Daniels
Medvirkende: Andra Day, Trevante Rhodes, Tyler James Williams, Garrett Hedlund, Natasha Lyonne
Premiere: 20. maj 2021
Copyright: Scanbox

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Shopping
JULEMARKEDER 2022
^