order assignment online essaywriters login
Nye plejende vinterfavoritter
Dameur Bering Classic
DroneRune plakat
Spisebordsstole til Sverige
Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil

Står du med hovedet begravet i tøjbunker, hver gang du skal ud? Leder du hver morgen febrilsk i skabet efter det helt rigtige tøj – vel vidende at det ikke findes? Har du masser af tøj og alligevel følelsen af aldrig at have noget at tage på? Så er det fordi, du endnu ikke har fundet din personlige stil!

I denne bog kombinerer Tini Owild coaching og styling. Stil er nemlig ikke kun et spørgsmål om tøj, snit og accesories. Det er også et spørgsmål om det, der foregår inde i vores hoveder. Om de begrænsninger, vi sætter for os selv, og om vi tør bevæge os væk fra det sikre og åbne os for nye muligheder.
"Al forandring starter inde i hovedet på os. Tror du ikke selv på, at du ser godt ud, vil hverken dyre støvler eller gyldne smykker hjælpe dig. Selvtilliden og udstrålingen skal komme indefra. Derfor er coachingen helt afgørende. Uden at have hovedet med, vil du ikke rykke dig en tomme," siger Tini.
En anden vigtig pointer for Tini er, at tøjet altid skal tage udgangspunkt i den konkrete person og ikke i tilfældige modetendenser. Hun bevæger sig langt væk fra tidens lette løsninger og hurtige makeovers. I Stylecoaching giver hun derimod et skub i retning af en helt ny og varig stilændring, der vil hjælpe med både at spare tid, penge og ikke mindst frustrationer over aldrig at have det helt rigtige tøj at have på.
Bogen er bygget op over seks trin, der langsomt, men sikkert, guider hen imod målet. Bogen kommer både igennem kropsformer, garderobetjek og råd til, hvordan man køber det rigtige tøj - hver gang. Bogen er desuden fyldt med øvelser, der rodfæster og forpligter. Og Tinis bramfrie sprog gør, at man bestemte ikke keder sig undervejs.

Om Tini Owild
Tini har arbejdet som professionel stylist i 17 år. Hun har rådgivet folketingsmedlemmer, kunstnere, erhvervsledere og private i stil og fremtoning. Hun er uddannet coach hos Sofia Manning.

 

Titel: Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil

Forfatter: Tini Owild 

Forlag: Thaning og Appel

Bestilling: Udsolgt - Lån bogen på biblioteket
 

 

Oliver stones w.

Den kompromisløse og kontroversielle Oliver Stone leverer igen et mesterligt fortalt politisk portræt – denne gang med en hovedperson, vi alle har set og hørt og diskuteret ivrigt igennem de sidste 8 år.

Læs mere

Slumdog millionaire

Danny Boyles anmelderroste film Slumdog Millionaire ...

Læs mere

It´s all about the women

Alle tiders stærkeste all-female cast er samlet til den mest dramatiske, morsomme og intrigante film om livet for den moderne New Yorker-

kvinde ...

Læs mere

Revolutionary road

I anledning af premieren på den allerede anmelderroste film i aften, udlodder vi 2x5 billetter ...

Læs mere

Vind bio-billetter til changeling

Det er en mors værste mareridt. Christine Collins er enlig mor i 1920’ernes Los Angeles og må lade sin 9-årige søn være alene hjemme, da hun bliver kaldt på arbejde på en fridag ...

Læs mere

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Kuglevase fra Cooee Design

Kuglevase fra Cooee Design

Spisebordsstole til Sverige

Spisebordsstole til Sverige

DroneRune plakat

DroneRune plakat

Gaveæske med krydderier

Gaveæske med krydderier

^