Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil

Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil

Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil 

Står du med hovedet begravet i tøjbunker, hver gang du skal ud? Leder du hver morgen febrilsk i skabet efter det helt rigtige tøj – vel vidende at det ikke findes? Har du masser af tøj og alligevel følelsen af aldrig at have noget at tage på? Så er det fordi, du endnu ikke har fundet din personlige stil!

I denne bog kombinerer Tini Owild coaching og styling. Stil er nemlig ikke kun et spørgsmål om tøj, snit og accesories. Det er også et spørgsmål om det, der foregår inde i vores hoveder. Om de begrænsninger, vi sætter for os selv, og om vi tør bevæge os væk fra det sikre og åbne os for nye muligheder.
"Al forandring starter inde i hovedet på os. Tror du ikke selv på, at du ser godt ud, vil hverken dyre støvler eller gyldne smykker hjælpe dig. Selvtilliden og udstrålingen skal komme indefra. Derfor er coachingen helt afgørende. Uden at have hovedet med, vil du ikke rykke dig en tomme," siger Tini.
En anden vigtig pointer for Tini er, at tøjet altid skal tage udgangspunkt i den konkrete person og ikke i tilfældige modetendenser. Hun bevæger sig langt væk fra tidens lette løsninger og hurtige makeovers. I Stylecoaching giver hun derimod et skub i retning af en helt ny og varig stilændring, der vil hjælpe med både at spare tid, penge og ikke mindst frustrationer over aldrig at have det helt rigtige tøj at have på.
Bogen er bygget op over seks trin, der langsomt, men sikkert, guider hen imod målet. Bogen kommer både igennem kropsformer, garderobetjek og råd til, hvordan man køber det rigtige tøj - hver gang. Bogen er desuden fyldt med øvelser, der rodfæster og forpligter. Og Tinis bramfrie sprog gør, at man bestemte ikke keder sig undervejs.

Om Tini Owild
Tini har arbejdet som professionel stylist i 17 år. Hun har rådgivet folketingsmedlemmer, kunstnere, erhvervsledere og private i stil og fremtoning. Hun er uddannet coach hos Sofia Manning.

 

Titel: Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil

Forfatter: Tini Owild 

Forlag: Thaning og Appel

Bestilling: Udsolgt - Lån bogen på biblioteket








 

Blown apart

Chokerende skildring af konsekvenserne af vores valg og af, hvor hurtigt vores liv kan ændre sig i en verden, hvor man aldrig kan vide sig sikker ...

Læs mere

balje

Angel

- en storslået film om en ung forfatters storhed og fald i London i begyndelsen af det 20. århundrede ...

Læs mere

nærheden

Førstepris til dansk kortfilm

Jesper Waldvogel Rasmussens instruk­tør­­debut, novellefilmen ”Ses”, vandt i weekenden første­prisen for Bedste Kortfilm på den 39. udgave af den prestigefulde Giffoni International Film Festival, i Italien ...

Læs mere

transformation

Oliver stones w.

Den kompromisløse og kontroversielle Oliver Stone leverer igen et mesterligt fortalt politisk portræt – denne gang med en hovedperson, vi alle har set og hørt og diskuteret ivrigt igennem de sidste 8 år.

Læs mere

temperatur

Slumdog millionaire

Danny Boyles anmelderroste film Slumdog Millionaire ...

Læs mere

røde

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^