Søren Ryge dvd - et hit under juletræet

Søren Ryge dvd - et hit under juletræet 

Ifølge Danmarks officielle hitliste har Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark !

Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" er blevet en ægte bestseller. Ifølge IFPI Danmarks officielle hitliste har dvd’en fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark. Så mange fans kan formentlig se frem til at få Søren Ryge under træet.
”Der har været en helt utrolig interesse for at få fat i Søren Ryges programmer på dvd. Den første dvd med "Anders & Julius" blev solgt i over 50.000 eksemplarer, og noget at forklaringen skal nok findes i, at der er en voksende interesse for personportrætter og dokumentarer på dvd. Udover det handler det måske også om nostalgi, hvilket en af vores andre store succeser – Clausen og Haugaard – vidner om,” siger Maiken Maigaard, der er redaktør for fakta og livsstil i DR Multimedie.
Hun tilføjer, at det samtidig ser ud til, at mange også gerne generelt vil have Søren Ryges programmer i dvd-afspilleren.


The mother

Filmen The Mother har modtaget meget fine anmeldelser og er en klog og skarp engelsk film om en ældre kvindes svære situation...

Læs mere

truende

Happy end

Den 13. december udkommer filmen Happy End om den skønne, temperamentsfulde Val...

Læs mere

skovtur

Hjerternes tid

Juledramaet Hjerternes Tid med Susan Sarandon, Penelope Cruz og Robin Williams har biograf premiere...

Læs mere

vejen

Præmiere: Simons film

Torben Skjødt Jensen har brugt mange år på sin research af Simon Spies, derfor er SIMON'S FILM - netop udkommet på dvd og vhs, - den ægte vare !

Læs mere

pære

Film: Ice Cube - Back in Business

Den 18. juni er der biografpremiere på komedien Barbershop 2 - Back in Business og endnu engang er Ice Cube det centrale omdrejningspunkt i rollen som Calvin...

Læs mere

vinposer

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^