Tommy Hilfiger
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Søren Ryge dvd - et hit under juletræet

Ifølge Danmarks officielle hitliste har Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark !

Søren Ryge-dvd’en "Ti gode historier" er blevet en ægte bestseller. Ifølge IFPI Danmarks officielle hitliste har dvd’en fire uger i træk været den mest solgte tv-serie-dvd i Danmark. Så mange fans kan formentlig se frem til at få Søren Ryge under træet.
”Der har været en helt utrolig interesse for at få fat i Søren Ryges programmer på dvd. Den første dvd med "Anders & Julius" blev solgt i over 50.000 eksemplarer, og noget at forklaringen skal nok findes i, at der er en voksende interesse for personportrætter og dokumentarer på dvd. Udover det handler det måske også om nostalgi, hvilket en af vores andre store succeser – Clausen og Haugaard – vidner om,” siger Maiken Maigaard, der er redaktør for fakta og livsstil i DR Multimedie.
Hun tilføjer, at det samtidig ser ud til, at mange også gerne generelt vil have Søren Ryges programmer i dvd-afspilleren.


Veninder - hva´ fanden snakker de om!

Anmeldelse"Håber ikke, at mænd, der evt. ser denne film, vil tro, at vi har det så kedsommeligt, når vi mødes med veninderne ..."

Læs mere

Mr. And mrs. Smith

Fra den 17. juni kan du nyde Brad Pitt og Angelina Jolie i alletiders actionfilm. Vind billetterne her...

Læs mere

Kingdom of heaven

En nydelig, historisk billedbog. Selv Orlando Bloom's smukke øjne kan ikke redde denne film fra at virke langtrukken...Biografpremiere 4. maj. 2005...

Læs mere

Vanity fair

anmeldelseHistorien er blevet filmatiseret utallige gange - men sjældent så smukt som her....Filmen har biografpremiere 6. maj 2005.

Læs mere

Melinda and melinda

Underfundig er det første ord, der falder en ind, når man ser Woody Allens nyeste opus...

Læs mere

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram Google+
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Plankebord Sika Design

Plankebord Sika Design

Dekorationskugler i træ

Dekorationskugler i træ

Skænk La Forma

Skænk La Forma

Rumdeler og plantekumme

Rumdeler og plantekumme

^