Sikke en bogfest!

Sikke en bogfest!

Sikke en bogfest!  

Weekendens Bogforum var et sandt eldorado for bogelskere ...

Weekendens Bogforumvar et sandt eldorado for bogelskere. Det er i år anden gang, der har været bogmesse i Bella Center efter 20 år i Forum på Frederiksberg, og med 1049 programsatte arrangementer har messen aldrig været større, end den var denne weekend.
"De nye rammer i Bella Center har gjort BogForum endnu mere mangfoldig end tidligere" siger projektleder på Bogforum, Stinne Hjortlund Kristoffersen. ”Og vi er lykkelige over, at der er så mange og trofaste besøgende, der er fulgt med os herud til Bella Center, og som dermed er med til at gøre bogmessen til en institution.”

På Bogmessen kunne man blandt andet høre forfatteren og præsten Katrine Lilleør fortælle om sin nye bog 'Kærlighed er'. En bog, som tager udgangspunkt i forfatterens egne kærlighedsforhold, og hendes oplevelse af sammenhængen mellem følelser, som vrede, svigt og jalousi - og kærlighed. Ida Jessen var også på Bogforum med sin fine novellesamling 'Postkort til Anni'

På Madscenen satte brødrene Price sving i gryderne sammen med Mette Blomsterberg, mens Faglig Scene præsenterer de nyeste digitale tiltag. På Børnescenen læste forfatterne højt for bogglade børn, men andre børn, havde gang i tegnesager og klippe-klistre på BørneBogForums aktivitetsområde.

Tusind tak til forfattere og arrangører af Bogforum 2013. Vi glæder os allerede til næste års bogfest.

Den skallede frisør Komedie af Susanne Bier

Glæd dig til Susanne Biers romantiske komedie Den skallede frisør med Pierce Brosnan og Trine Dyrholm i hovedrollerne. Se traileren >>

Læs mere

tilstrækkelig

Sover Dolly på ryggen ?

Første kig på Hella Joofs romantiske komedie.

Vi glæder os, og bringer her de 2 allerførste billeder fra filmen ...

Læs mere

Krydderurtesmørret

En ny chance til Larry Crown

Oplev Tom Hanks og Julia Roberts i den skønne komedie "En ny chance til Larry Crown".

Læs mere

behandlingsprogram

Dark Shadows

Dark Shadows

Læs mere

krukkehave

Susanne Biers amerikanske kærlighedsdrama SERENA

Susanne Biers med spænding imødesete amerikanske spillefilm SERENA er i fuld gang med optagelserne i Prag ...

Læs mere

tagterrasse

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^