Sikke en bogfest!

Sikke en bogfest!

Sikke en bogfest!  

Weekendens Bogforum var et sandt eldorado for bogelskere ...

Weekendens Bogforumvar et sandt eldorado for bogelskere. Det er i år anden gang, der har været bogmesse i Bella Center efter 20 år i Forum på Frederiksberg, og med 1049 programsatte arrangementer har messen aldrig været større, end den var denne weekend.
"De nye rammer i Bella Center har gjort BogForum endnu mere mangfoldig end tidligere" siger projektleder på Bogforum, Stinne Hjortlund Kristoffersen. ”Og vi er lykkelige over, at der er så mange og trofaste besøgende, der er fulgt med os herud til Bella Center, og som dermed er med til at gøre bogmessen til en institution.”

På Bogmessen kunne man blandt andet høre forfatteren og præsten Katrine Lilleør fortælle om sin nye bog 'Kærlighed er'. En bog, som tager udgangspunkt i forfatterens egne kærlighedsforhold, og hendes oplevelse af sammenhængen mellem følelser, som vrede, svigt og jalousi - og kærlighed. Ida Jessen var også på Bogforum med sin fine novellesamling 'Postkort til Anni'

På Madscenen satte brødrene Price sving i gryderne sammen med Mette Blomsterberg, mens Faglig Scene præsenterer de nyeste digitale tiltag. På Børnescenen læste forfatterne højt for bogglade børn, men andre børn, havde gang i tegnesager og klippe-klistre på BørneBogForums aktivitetsområde.

Tusind tak til forfattere og arrangører af Bogforum 2013. Vi glæder os allerede til næste års bogfest.

Entourage

Entourage er Doug Ellins længe ventede filmversion af den prisvindende HBO tv-serie af samme titel. Filmstjernen Vincent Chase er tilbage sammen med vennerne Eric, Turtle og Johnny.

Læs mere

champagne bikini hbo

A Most Violent Year

Se det anmelderroste amerikanske drama om en ung forretningsmand i 80´ernes New York.

Læs mere

Black or White

Se det rørende drama om familier og kærlighed uden grænser. Oscar®-vinderne Kevin Costner og Octavia Spencer spiller hovedrollerne.

Læs mere

kultur møde

Min nye veninde

Filminstruktøren François Ozon er inde i lidt af en stime. Efter sidste års ‘Selv i de bedste hjem’ og ‘Ung og smuk’ fortsætter han sit grænseafsøgende projekt med historien om en ung kvinde, der lærer overraskende sider af sin nys afdøde venindes enkemand at kende, da hun prøver at hjælpe ham med…

Læs mere

Idealisten

Den danske spændingsfilm 'Idealisten' handler om ét af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie.

Læs mere

ai jern fortælling

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^