SIGNS

SIGNS

SIGNS 

SIGNS


Indtil for seks måneder siden var farmeren Graham Hess (Mel Gibson) præst ved den episkopale kirke. Men da han mistede sin højt elskede kone ved en voldsom og meningsløs ulykke, mistede han samtidig troen. Nu bor han på sin farm, hvor også hans bror Merrill (Joaquin Phoenix) er flyttet ind, og sammen tager de sig af bedriften og af Grahams børn, Morgan (Rory Culkin) og Bo (Abigail Breslin).


Det er udgangssituationen for Signs – en ny dramatisk gyser skrevet, instrueret og produceret af M. Night Shyamalan. Shyamalan fik sit sensationelle gennembrud for tre år siden med The Sixth Sense (Den sjette sans) – en beskedent produceret, på forhånd upåagtet og anderledes spøgel-seshistorie, som blev en megasucces såvel blandt kritikere som publikum og indhøstede hele seks Oscar-nomineringer (bl.a. for Bedste Instruktør og Bedste Originalmanuskript). Året efter fulgte han den op med Unbreakable – endnu en gang med Bruce Willis i hovedrollen og et plot placeret i ingenmandslandet mellem en genkendelig virkelighed og spøgelsernes verden.


Med Signs har Shyamalan taget sit udgangspunkt i de mystiske korncirkler, som i de senere år gang på gang har været voldsomt omdiskuterede og i mediernes søgelys. Da Graham Hess en morgen finder et sindrigt korncirkelmønster i sin majsmark, og andre uforklarlige ting begynder at ske, er han, som mange andre, overbevist om, at der er tale om unge menneskers grove løjer. Men da der sker flere mystiske ting, bliver han efterhånden klar over, at det er stærkere kræfter, der er på spil. Men er de mystiske mønstre navigationsanvisninger for fremmede væsener ude fra rummet, som ikke har venlige hensigter? Eller skal forklaringen findes i Hess’ egen kamp mod sine indre dæmoner?

For E-pressen.dk af E-Pressen.dk.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^