Sangklubben

Sangklubben 

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

For kvinderne på en militærbase i England føles tiden lang, og bekymringerne er store, når deres mænd er udstationerede. Blandt dem er den afmålte Kate (Kristin Scott Thomas) og den sprudlende Lisa (Sharon Hogan), som tager initiativ til at lave en fællesaktivitet.

Især idéen om et sangkor vækker begejstring blandt kvinderne. Kate elsker flerstemmig sang i et klassisk repertoire, men Lisa vil hellere have fuldt skrald på popnumre, som alle kan synge med på.
Så da der pludselig er bud efter koret fra London med tilbud om at synge i Royal Albert Hall, gælder det om at lægge uenighederne bag sig og finde en fælles melodi.

Titel: Sangklubben
Instruktør: Peter Cattaneo
Musik: Robbie Williams
Medvirkende: Kristin Scott Thomas, Sharon Horgan og Jason Flemyng mf.
Premiere: 25. juni 2020
Copyright: Scanbox

 

Mellem Linjerne

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Læs mere

digitalis Oprettet af Redaktionen

Summer, af Kirill Serebrennikov

Leningrad, en sommer i begyndelsen af 80’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, undergrundens rockscene koger under Perestroika.

Mayk kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet. En dag møder han den unge Viktor Tsoi, der har de musikalske evner…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Edie

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Long Shot

Oplev Seth Rogen, Charlize Theron og Alexander Skarsgård i Jonathan Levines komedie 'Long shot'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Transit

Den jødiske flygtning Georg sidder på en bar i Paris efter at være undsluppet hjemlandets rædselsregime. Nu er han også tvunget til at forlade Paris, da tyske tropper er på vej. Det lykkes ham at flygte til Marseille med en bunke dokumenter fra en kommunistisk forfatter, der har taget sit eget liv i…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^