Peter Pan

Peter Pan

Peter Pan 

Filmpremiere fredag 2. april 2004 - Ny filmatisering af J. M. Barrie´s roman om Peter Pan. "Filminstruktørens store indlevelse i materialet har medført, at manuskriptet er blevet virkelig velskrevet...."

Filmpremiere fredag 2. april 2004 -

Historien om Peter og Wendys natlige rejse er dybt forankret i vores kollektive bevidsthed lige som en tilbagevendende drøm – berusende, fantastisk og uimodståelig. Peter Pan er ikke blot en simpel godnathistorie - den rummer elementer af håb og frygt.

Samtidig er der også en dobbelthed i historien. Er det virkelig meningen, at man skal tro, at børnene stiller sig op i vindueskarmen og flyver afsted til Ønskeøen en nat, hvor deres far har været særligt streng? Eller skal man i stedet forestille sig historien som et billede på, at Wendy siger farvel til sin barndom med en sidste fantastisk drøm? Under alle omstændigheder giver hvert scenarie publikum en stor og eventyrlig oplevelse.

Instruktøren P. J. Hogan forklarer: ”Bogen er fantastisk – kompakt og fyldt med store karakterer og øjeblikke. Man får virkelig fornemmelsen af, at forfatteren J. M. Barrie har lagt sin sjæl i hvert eneste ord. Historien er også meget anderledes, end jeg umiddelbart huskede den. Den er fyldt med eventyr og action og meget morsom. Samtidig er den også meget bevægende. Det, der fik mig til at ville filmatisere den, var, at den ikke helt er blevet lavet før. Godt nok er den blevet indspillet tidligere, men den fulde historie er aldrig blevet filmatiseret. Der var en masse vidunderligt stof i bogen, som aldrig er blevet formidlet på det hvide lærred”.

Hogans store indlevelse i materialet har medført, at manuskriptet er blevet virkelig velskrevet.

Skuespilleren Olivia Williams, der spiller børnenes mor, forklarer: ”Jeg tror, P. J. har haft hele bogen skrevet ned i baghovedet, og han har derfor kunnet hente trække på den viden, når der har været behov for det. Jeg tror ikke, der er en eneste replik, der ikke refererer til Barries værk. At have skabt noget så naturligt og filmisk moderne ud fra et materiale, der er mere end hundrede år gammelt er utroligt”.

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^