Ned i vægt med langsigtet succes!

Kategori: Diætist

Ned i vægt med langsigtet succes!

Ned i vægt med langsigtet succes! 

Kostkompagniets kliniske diætister skriver:

Du skal ikke bare kunne holde dine nye og sunde kostvaner ! De skal også være til at holde ud ! Langsigtet vægttab opnås kun, hvis man kan spise sig mæt hver dag og samtidig være tilfreds.

Det er muligt i en kortere periode, når man er meget motiveret og har en stærk viljestyrke, at undertrykke trangen til at spise sig mæt og dermed opnå et vægttab på en diæt. Men på længere sigt er det umuligt. Diæter, kalorietælling og sultekure er altid en tidsbegrænset metode til at komme ned i vægt på. Og det ender altid med at man opgiver og tager det hele på igen!

Hvis man vil ned i vægt med langsigtet succes, kræver det at man bruger en sund og sikker metode.
Samtidig skal denne metode skal også tage højde for at vi alle skal have tilfredsstillet andre behov
af fysiologisk, psykologisk og social grad. Det vi med andre ord kalder: lyst, tilfredshed, smag, hygge og mæthed. Det er vigtigt at få opfyldt alle disse krav og behov, samtidig med at man spiser sundt og taber i vægt.

Langsigtet vægttab opnås kun, hvis man kan spise sig mæt hver dag og samtidig være tilfreds.
God smag, nydelse og sund mad kan godt gå op i en højere enhed.

Kostkompagniets vægttabs-koncept består af 4 hjørnesten, der giver dig vægttab med mæthed og tilfredshed. Konceptet indeholder din personlige kostplan, mætheds-garanti, den fulde smagsoplevelse og plads til det søde eller hyggelige.
Din personlige kostplan: Vi gør alene brug af en dokumenteret metode der sikrer kroppen den bedste optagelse og udnyttelse af næringsstoffernes biokemiske effekt, med udgangspunkt i en personlig beregnet kostplan.

Smagen og nydelsen: Vi synes at maden skal smage ordentligt og du skal med sikkerhed opleve nydelsen ved maden.

Mætheds-garanti: Ikke blot smagoplevelsen i måltidet stimulerer til større mæthedsfornemmelse.
Men også den rigtige sammensætning og fordeling af måltiderne dagen igennem, vil sikre at du ikke skal sulte dig igennem dit vægttab.

Lystkalorier: Der skal være plads til lystkalorier, som et lille stykke chokolade, lidt slik eller et glas rødvin i din daglige kost. Det er nemlig ikke meningen at du skal holde dig fra det søde eller det hyggelige, som lige er prikken over I’et. Du skal bare lære at forholde dig til i mindre og dermed sunde mængder.

Kostkompagniets autoriserede diætister kan med denne metode hjælpe dig på vej mod et sikkert vægttab. Vi hjælper dig samtidig med at sætte realistiske mål og motivere dig undervejs i dit vægttab. Et sundt vægttab er en proces, som jævnt og roligt udvikles over længere tid.

Du skal ikke bare kunne holde dine nye og sunde kostvaner! De skal også være til at holde ud!

Vi kalder det ”levemad”!

'I Feel Pretty' med Amy Schumer

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Vores livs ferie

Oplev de to Oscarvindere, Helen Mirren og Donald Sutherland, i en forrygende og moden roadmovie, der både leverer gode grin og stof til eftertanke.

Læs mere

Den skjulte tråd

Reynolds Woodcock er en kunstner. Hans kunst er kjoler. De smykker kongelige, adelige, filmstjerner og i det hele taget det finere borgerskabs kvinder i 1950’ernes London – leglighedsvis også fine gæster fra kontinentet. Men det er kjolen, der er værket. Selv er han overbevist ungkarl, og der er…

Læs mere

Dobbeltspil

Per Flys 'Dobbeltspil' er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24-årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha,…

Læs mere

Wonder

Premierefilmen 'Wonder' er et rørende og hjertevarmt feel-good drama med budskabet om, at man ikke skal gemme sig i mængden, når man er født til at skille sig ud. Filmen baseret på den bedst-sælgende roman af samme navn, skrevet af Raquel Jaramillo, og har Julia Roberts og Owen Wilson samt…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^