500 e-bøger for børn
AVIVIR Baobab
Kare Design spisebordsstol
Danmarks Dufte:<BR> Mild og duftende hudpleje
Kategori: Diætist
Ned i vægt med langsigtet succes!

Kostkompagniets kliniske diætister skriver:

Du skal ikke bare kunne holde dine nye og sunde kostvaner ! De skal også være til at holde ud ! Langsigtet vægttab opnås kun, hvis man kan spise sig mæt hver dag og samtidig være tilfreds.

Det er muligt i en kortere periode, når man er meget motiveret og har en stærk viljestyrke, at undertrykke trangen til at spise sig mæt og dermed opnå et vægttab på en diæt. Men på længere sigt er det umuligt. Diæter, kalorietælling og sultekure er altid en tidsbegrænset metode til at komme ned i vægt på. Og det ender altid med at man opgiver og tager det hele på igen!

Hvis man vil ned i vægt med langsigtet succes, kræver det at man bruger en sund og sikker metode.
Samtidig skal denne metode skal også tage højde for at vi alle skal have tilfredsstillet andre behov
af fysiologisk, psykologisk og social grad. Det vi med andre ord kalder: lyst, tilfredshed, smag, hygge og mæthed. Det er vigtigt at få opfyldt alle disse krav og behov, samtidig med at man spiser sundt og taber i vægt.

Langsigtet vægttab opnås kun, hvis man kan spise sig mæt hver dag og samtidig være tilfreds.
God smag, nydelse og sund mad kan godt gå op i en højere enhed.

Kostkompagniets vægttabs-koncept består af 4 hjørnesten, der giver dig vægttab med mæthed og tilfredshed. Konceptet indeholder din personlige kostplan, mætheds-garanti, den fulde smagsoplevelse og plads til det søde eller hyggelige.
Din personlige kostplan: Vi gør alene brug af en dokumenteret metode der sikrer kroppen den bedste optagelse og udnyttelse af næringsstoffernes biokemiske effekt, med udgangspunkt i en personlig beregnet kostplan.

Smagen og nydelsen: Vi synes at maden skal smage ordentligt og du skal med sikkerhed opleve nydelsen ved maden.

Mætheds-garanti: Ikke blot smagoplevelsen i måltidet stimulerer til større mæthedsfornemmelse.
Men også den rigtige sammensætning og fordeling af måltiderne dagen igennem, vil sikre at du ikke skal sulte dig igennem dit vægttab.

Lystkalorier: Der skal være plads til lystkalorier, som et lille stykke chokolade, lidt slik eller et glas rødvin i din daglige kost. Det er nemlig ikke meningen at du skal holde dig fra det søde eller det hyggelige, som lige er prikken over I’et. Du skal bare lære at forholde dig til i mindre og dermed sunde mængder.

Kostkompagniets autoriserede diætister kan med denne metode hjælpe dig på vej mod et sikkert vægttab. Vi hjælper dig samtidig med at sætte realistiske mål og motivere dig undervejs i dit vægttab. Et sundt vægttab er en proces, som jævnt og roligt udvikles over længere tid.

Du skal ikke bare kunne holde dine nye og sunde kostvaner! De skal også være til at holde ud!

Vi kalder det ”levemad”!

Colette

Se det autentiske filmdrama, Colette, med Keira Knightley i hovedrolen. Filmen, der er baseret på en biografi om den franske romanforfatters liv, er en både inspirerende og højaktuel historie i en tid, hvor der verden over er særligt fokus på kvinders rettigheder. Knivskarp, kompromisløs og forud...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Den dag på stranden

DEN DAG PÅ STRANDEN er en gribende, hjerteskærende beretning om et kærligt forhold ramt af ydre påvirkninger formet i barndommen af et samfund med strenge, ufleksible regler om ensartethed og respektabilitet.

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Wonderful Copenhagen

En af landets dygtigste filmfotografer, Bo Tengberg, debuterer som instruktør med det gribende trafficking-drama ’Wonderful Copenhagen’, der viser en side af hovedstaden, der kun sjældent ser dagens lys:
Tanja er martret af sorg, efter at hendes fire-årige datter er omkommet i en bilulykke. Hun...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

'I Feel Pretty' med Amy Schumer

Den amerikanske komiker, Amy Schumer, spiller hovedrollen i komedien om Renee, der kæmper med dårlig selvtillid og følelsen af ikke at slå til. Efter et fald, hvor hun slår hovedet, vågner Renee op og er overbevist om, at hun er den smukkeste og dygtigste kvinde i hele universet. Fuld af ukuelig...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Luk solskinnet ind

'Luk solskinnet ind' er en unik romantisk komedie om den midaldrende kunstner, Isabelle, der som fraskilt mor leder efter manden i sit liv. Men det er ikke så nemt. Med en let desperation efter at (gen)finde den store kærlighed, indleder hun affærer med flere mænd, der dog alle har svært ved at leve...

Læs mere

oprettet af Redaktionen

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Seneste shopannoncer
Konsolbord til entré

Konsolbord til entré

Fototapet

Fototapet

Skænk La Forma

Skænk La Forma

Designplakat - Finn Juhl

Designplakat - Finn Juhl

^