Mellem Linjerne

Mellem Linjerne 

Den franske instruktør Olivier Assayas, der senest var aktuel med det filmen ’Personal Shopper’, er tilbage med komedien 'Doubles vies', eller på dansk 'Mellem linjerne' med Guillaume Canet og Juliette Binoche i hovedrollerne.

Et af hovedtemaerne i Olivier Assayas nye komedie, er den vaklende balance mellem tradition og fornyelse - mellem den gamle og den nye verden.

Forlagsbranchen er truet, da ingen læser litteratur i bogform og hellere indtager holdninger på blogs end fra de traditionelle kritikere. Forlagsredaktøren Alain, der med sit kortklippede, gråsprængte hår ligner arketypen på en fransk intellektuel, er splittet mellem gerne at ville fremskridtet og en opretholdelse af gamle dannelsesdyder.

Alain har netop ansat den unge, fremadstormende Laure til at forestå forlagets vej ind i den digitaliserede medievirkelighed. Mødet med Laure, der med resolut overgivelse fæstner total tillid til internetalgoritmernes profetier, udfordrer hans verdensbillede. Hvem har brug for anmeldere, når forlaget kan lure folks forbrugsvaner digitalt og dermed snedigt forudse, hvad de vil købe?

Titel: Mellem linjerne
Original titel: Doubles vies
Instruktør: Olivier Assayas
Medvirkende: Juliette Binoche, Guillaume Canet, Vincent Macaigne mf.
Premiere: 22. august 2019
Copyright: Camera Film

Amazing Grace

I 1971 indspillede Areatha Franklin albummet 'Amazing Grace', en hyldest til den gospel-arv, der havde forandret amerikansk musik gennem 1960'erne. Det blev 'The Queen of Soul's bedst sælgende album nogensinde. Optagelserne blev filmet, men der skulle gå 35 år før filmen endelig blev fuldført og…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Summer, af Kirill Serebrennikov

Leningrad, en sommer i begyndelsen af 80’erne. LP’er af Lou Reed og David Bowie smugles ind i landet i stor stil, undergrundens rockscene koger under Perestroika.

Mayk kæmper for at promovere rockmusikken i et kontrolleret Sovjet. En dag møder han den unge Viktor Tsoi, der har de musikalske evner…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Edie

Filmen 'Edie' er en herlig og livsbekræftende film om at stoppe op og nyde og udnytte den sparsomme tid som udgør det, vi kalder livet. Fantastiske billeder, stærke karakterer og en hjertevarm historie danner rammerne for en vandretur, som ikke bare er en del af filmen, men som rent faktisk gjorde…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Long Shot

Oplev Seth Rogen, Charlize Theron og Alexander Skarsgård i Jonathan Levines komedie 'Long shot'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Transit

Den jødiske flygtning Georg sidder på en bar i Paris efter at være undsluppet hjemlandets rædselsregime. Nu er han også tvunget til at forlade Paris, da tyske tropper er på vej. Det lykkes ham at flygte til Marseille med en bunke dokumenter fra en kommunistisk forfatter, der har taget sit eget liv i…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^