Long Shot

Long Shot 

Oplev Seth Rogen, Charlize Theron og Alexander Skarsgård i Jonathan Levines komedie 'Long shot'.

I 'Long Shot' spiller Charlize Theron rollen som politikeren Charlotte Field. Field er en af de mest indflydelsesrige kvinder i verden. Hun er klog, sofistikeret og succesfuld – en fantastisk politiker med evner indenfor… ja, nærmest alt. Seth Rogen spiller den dygtige og grænsesøgende journalist, Fred Flarsky, som døjer med nogle selvdestruktive tendenser. De to har intet tilfælles udover at Charlotte var Freds babysitter ogførste kærlighed.

Da Fred ud af det blå bliver genforenet med Charlotte, charmerer han hende med sin selvironiske humor og sine minder om hendes ungdommelige idealisme. Mens at hun forbereder sit kandidatur til at blive USAs næste præsident, hyrer Charlotte impulsivt Fred som sin personlige taleskriver – hvilket går meget imod hendes betroede rådgivere. Fred bliver en del af Charlottes elitehold, men er uforberedt på hendes glamourøse og risikable livsstil. På trods af det, flyver gnisterne imellem de to, da deres umiskendelige kemi bringer dem på en global kærlighedstur, som krydres af en række farlige og bizarre hændelser. F

Titel: Long Shot
Genre: Romantisk komedie
Instruktør: Jonathan Levine
Medvirkende: Seth Rogen, Charlize Theron, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, og svenske Alexander Skarsgård
Biografpremiere: 2. maj 2019
Copyright: Nordisk Film

Wild Rose

’Wild Rose’ er en original og opløftende film om familie, livsdrømme og musik, der kommer direkte fra hjertet.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Sangklubben

'Sangklubben', med Kristin Scott Thomas og Sharon Horgan i hovedrollerne, er en opløftende og rørende film, baseret på en sand historie. Filmen er instrueret af Peter Cattaneo, der tidligere er nomineret til en Oscar for bedste instruktør for filmen 'The Full Monty'.

Læs mere

Bombshell – Opgørets time

’Bombshell – opgørets time’ giver et indblik bag facaden i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium, den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de modige kvinder, der risikerede deres karriere og omdømme, ved at kæmpe…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

A Hidden Life

Krigsdramaet 'A Hidden Life', skrevet og instrueret af Terrence Malick, er baseret på den smukke og sande historie om den østriske bonde, Franz Jägerstätter, som nægtede at kæmpe for nazisterne under 2. Verdenskrig.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Portræt af en kvinde i flammer

Filmen 'Portrait de la jeune fille en feu' af den franske instruktør og manuskriptforfatter, Céline Sciamma, roses til skyerne af filmanmeldere, der kalder den 'et visuelt mesterværk' og de medvirkendes præstationer 'fantastiske og vidunderlige'.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^