Kald mig liva volume 1,2,3 og 4

kald mig liva volume 1,2,3 og 4

Kald mig liva volume 1,2,3 og 4 

Se eller gense Ulla Henningsen i mini-serien Kald mig Liva, som nu er udkommet på dvd..

'Serie: Kald mig Liva
Medvirkende: Ulla Henningsen, Søren Pilmark, Elin Reimer, Karen-Lise Mynster, Jesper Klein Kai mf.
Produceret: 1992
Dvd premiere: 6. februar 2007


Kald mig Liva 1 - 1920''erne
Vi møder Liva første gang, da hun er på restaurant med kæresten, kapelmesteren Georg Rygaard, diskussionen går lidt højlydt for sig, da Liva på samme tidspunkt også udviser en vis interesse for skuespilleren Arne Weel.
Liva kan imidlertid ikke rigtig funde ud af, hvad hun skal gøre med kærligheden og hun rådfører sig derfor med fru Hertha Skaarup - denne mener ikke at hun skal vælge mellem de to, men derimod tage tage lidt fra dem hver, og så vælge en helt trejde.
Liva vælger dog at gifte sig med Arne, som vil lære hende at forlige sig med den store succes.
Da Arne senere får et engagement i Tyskland, drikker Liva sig fuld, for at glemme sin grænseløse kedsomhed.
Da Liva senere erfarer, at Arne har været hende utro, mens han var i Tysklang forsøger at tage livet af sig selv, men heldigvis kommer Hertha og Frede, som havde fornemmet at noget var galt - tids nok til at redde hende.

Kald mig Liva 2 - 20''erne + 30''erne
Liva og Arne er blevet skilt, p.g.a hans utroskab.
Kai Normannn Andersen er i gang med at indøve nogle nye sange med Liva, da Arne ringer for at tale med hende, men Arne får besked på at sige, at hun lige er gået.
Liva møder kapelmesteren Hans Kauffmann - kaldet Kuf.
For at vise at hun er nyforelsket og igen ovenpå, tager hun sin påklæder Jakob og veninden Ella med til en eksklusiv modesalon - nu skal der ske noget.
Til en middag hos Frede og Herta Skaarup , træffer Liva forfatteren Poul Henningsen. De aftaler et samarbejde, men Liva er ikke helt tilfreds med aftalen alligevel.
Forholdet til Kuf, slutter brat og han flytter fra huset på Hortensiavej.
Liva finder hurtigt efter bruddet fra Kuf, sammen med snedkeren Fritz Hueg.
Liva har inviteret til en gang natmad på en fin aftenrestaurant, og selskabet tæller bl.a både Arne Weel - Kuf - PH - Svend Johansen - Mogens Lorentzen samt div. korpiger og scenearbejdere.
Beruset og fuld af medynk over sig selv, bekendtgør Liva, at hun ikke mere vil hedde Weel, fra i næste uge hedder jeg Hueg - Ja, jeg gifter mig med Fritz Hueg, siger hun.

Kald mig Liva 3 - 30''erne + 40''erne
Liva keder sig i ægteskabet med Fritz, og hun savner stadig mere og mere Arne.
Liva og Ella Heiberg - de to veninder - har det rigtig hyggeligt med hinanden, under en tourne i provinsen.
Hjemme igen, fortæller Liva til Arne, at hun rejser til Tyskland for at få en afmagringskur.
Vel hjemme fra sit ophold i Tyskland, arbejder hun igen sammen med Poul Henningsen, men fordi hun lider mere og mere af sceneskræk, begynder hun at drikke endnu mere end ellers.
Krigen er brudt ud, og PH bliver nødt til at ændre teksten i den vise har har lavet til Liva - den nye tekst viser sig dog hurtigt at være endnu bedre en den forrige. Succes''en er hjemme endnu engang.

Kald mig Liva 4 - 40''erne + 50''erne
Tourne''en med "dyveke" er startet. Liva flirter lidt med en ung portier. De hygger sig og får et par sjusser, hvorefter hun pludseligt beder ham om at gå igen.
Sidste forestilling skal til at løbe af stabelen, Liva er mere beruset end ellers, men klarer dog at udføre den nye vise, som PH har lavet til hende.
Liva er oftere og oftere meget beruset, og kan end ikke høre suffløren, når hun står på scenen.
Til sidst bliver hun indlagt - men for sent, Liva klarer det ikke.....
Begravelsesfølget, bestående af Arne Weel - sønnen Jørgen - Kuf - Ella Heiberg - Kjell Abell - Poul Henningsen - Svend Johansen - Hertha Skaarup - Kai Normann Andersen og frue. Alle er de sorgklædte.'

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^