Kærlighed på film

kærlighed på film

Kærlighed på film  

Oplev Ole Bornedals prisbelønnede film ...

Ole Bornedal hører til blandt dansk films mest internationalt anerkendte danske instruktører. Hans helt store gennembrud kom med thrilleren ”Nattevagten” (1994), som han både skrev og instruerede. Også den storslåede ”Jeg er Dina” fra 2002 kan Ole Bornedal ligge navn til. Sidste år blev det til hele 2 film: ”Vikaren” og ”Kærlighed på film”, som nu er udkommet på DVD.

Kærlighed på film er indtil nu blevet set af 236.000 i biograferne og kommer også i amerikansk biografdistribution.

Filmen har været med i hovedkonkurrencen, den såkaldte Nordiska tävlingen, på den velrenommerede Göteborg Internationale Filmfestival, og var endvidere en af de 16 film, der slap gennem nåleøjet til Sundance Film Festivals World Cinema Competition.

Derudover har filmen høstet flere priser ved de danske prisuddelinger. Ved Robert overrækkelsen var filmen nomineret i hele 10 kategorier og vandt priser i kategorierne:
Bedste klipper – Anders Villadsen
Bedste fotograf – Dan Laustsen.

Det er også blevet til 2 Bodil-priser:
Bedste kvindelige birolle – Charlotte Fich
Bedste fotograf – Dan Laustsen.

Ved weekendens Zulu Awards overrækkelse kom endnu en pris i hus, igen til Charlotte Fich:
Bedste kvindelige birolle – Charlotte Fich

Filmen ”Kærlighed på film” handler om Jonas (Anders W. Berthelsen) - en ægtemand til kone (Charlotte Fich) og to børn - hvis skæbne tager en dramatisk og uventet drejning, da han måske er årsagen til, at en ung kvinde, Julia (Rebecka Hemse), kører galt. Da Julia vågner med hukommelsestab på hospitalet dagen efter ulykken, opsøges hun af Jonas, men ved en grotesk forveksling tror både hun og hendes familie, at Jonas er hendes nye eksotiske kæreste, Sebastian (Nikolaj Lie Kaas), som de alle har ventet på skulle ankomme fra udlandet. Jonas påtager sig identiteten og spiller nu rollen, som den mand, Julia tror, er kærligheden i hendes liv. En helt ny identitet, et helt nyt liv, en helt åben og grænseløs tilværelse åbner sig for Jonas. Men virkeligheden lever ikke på fantasier og eksotiske drømme - og en dag banker nogen på døren…

Ole Bornedal udtaler selv om filmen: ”Jeg har forsøgt at lave et uhæmmet moderne drama, som ganske vist løber helt af sporet - men som vi alligevel genkender i vores sjæls inderste. Det er en blodig kærlighedsfilm - ja, det er det, det er: en blodig kærlighedsfilm.”

Official Competition

Nyd Penélope Cruz, Antonio Banderas og Oscar Martinez i den skønne komedie 'Official Competition', som er en sprudlende, satirisk og kærlig skildring af den branche de tre stjerner selv er en del af.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Pedro Almodovars Paralelle Mødre med Penelope Cruz

Den 3. marts er der premiere på Pedro Almodóvars 'Madres Paralelas' med Penélope Cruz og Milena Smit.

Det anmelderroste drama handler om to gravide singler, der havner på samme stue på fødegangen. De to kvinder befinder sig hvert sit sted i livet, men knytter et tæt bånd, som kommer til at forandre…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

The United States vs. Billie Holiday

Billie Holidays smukke og helt unikke sangstemme, ekstravagante tøjstil og stærke personlighed har tryllebundet millioner af fans.

I filmen 'The United States vs. Billie Holiday' har Golden Globe-vinder, Andra Day, hovedrollen, og synger selv flere af filmens fantastiske Billie Holiday sange.…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Herself

Det blev den sidste gang, han slog hende. Sandra gav sin datter deres hemmelige kode, så hun kunne tilkalde politiet. Men livet som fraskilt i Dublin med to små piger er ikke let. Der er ingen steder at bo, og hendes ophold på et larmende lufthavnshotel forudsætter, at hun tager trappen. Samtidig…

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Roald Dahl's The Witches

Genskabelsen af Roald Dahls højt elskede historie er en mørk, humoristisk og hjertevarm fortælling om den forældreløse dreng, Bruno, der flytter ind hos sin kærlige bedstemor i Alabama.

Læs mere

Oprettet af Redaktionen

Hai bisogno di restituire urgentemente l energia maschile? Kamagra è qui https://itfarmaci.com/kamagra-oral-jelly. Un effetto rapido con Kamagra è garantito!

Pinterest Facebook Twitter RSS Instagram
Nyhedsbrev
Tilmelding til KvindeGuidens nyhedsbrev
^